ZBOG TRAGEDIJE NASTAO MUK U ELITI: Nakon ovih reči o SMRTI učesnica se ZALEDILA, nije znala šta ju je snašlo!

Autor:

Zadruga

19.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kačavendi spomenuta smrt majke!

ZBOG TRAGEDIJE NASTAO MUK U ELITI: Nakon ovih reči o SMRTI učesnica se ZALEDILA, nije znala šta ju je snašlo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Uroš Stanić, jedan od učesnika rijaliti šou-programu "Elita", nije štedeo reči tokom sinoćnje emisije "Nominacije" kada je iznosio svoj stav o svojim cimerkama, Mileni Kačavendi i Jovani Tomić Matoroj. Oni već duže vreme ne mogu da pronađu zajednički jezik, a Uroš je odlučio da javno iznese svoje mišljenje o njima.

Uroš je prvo izneo svoje mišljenje o Kačavendi, nazvavši je "lošim čovekom, kleptomanom, simulantom i prevarantom", te dodao da je loša kopija Zorice Marković i da je "trolična", a zatim joj spomenuo i smrt majke koja ju je nedavno zadesila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić nominuje Milenu Kačavendu

- Milena je loš čovek, kleptoman, simulant i prevarant. Ona je kopija Zorice Marković u pokušaju. Trolična je. Ne podnosi omladinu, mrzi mlade ljude. Jako je zla žena. Pozdravljam sada Adaktara, jer je Milena rekla da je ona kraljica obrva, a ja ne znam za nju. Izjeda te zloba, to demonstriraš na svima nama. Posle tragedije koja ti se desila, ti si počela da seješ zlobu - kazao je mladi Stanić, dok ga je Milena nemo gledala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita Zadruga 7

Nakon što je izneo svoje stavove o Mileni, Uroš se osvrnuo na Jovanu Tomić Matoru, sugerirajući da ona voli Anitu i da je ta ljubav izjeda.

- Mislim da voliš Anitu i da te ta ljubav izjeda. Do sada ti je glavna tema bila Sanja Stanković, a od sada je to Anita. Mislim da će Anita i Anđelo zbog tebe pakao preživeti. Ne možeš da podneseš to što je njima lepo. Nominujem Milenu - istakao je Uroš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora Elita Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading