GLUMICA POGINULA U STRAVIČNOM UDESU! Od zadobijenih povreda stradala na licu mesta! NIJE JOJ BILO SPASA!

Autor:

Zabava

20.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolega poznate glumice se oglasio potresnom porukom.

GLUMICA POGINULA U STRAVIČNOM UDESU! Od zadobijenih povreda stradala na licu mesta! NIJE JOJ BILO SPASA!

Foto: Pixabay

Sveća

Indijska gumica Pavitra Hajaram (53) preminula je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče u Hajderabadu. Nesrećna žena je ostala bez sveti, a Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt.

Slavna glumica preminula je od zadobijenih povreda na licu mesta, a ova vest duboko je potresla javnost u Indiji.

Stravičan udes dogodio se kada je automobil izgubio kontrolu i udario u bankinu, a zatim se autobus koji je naišao sudario sa desnom stranom automobila. Pavitra je u udesu teško povređena, te je ubrzo na licu mesta preminula od zadobijenih povreda.

U trenutku nesreće u automobilu se, pored vozača, nalazila i sestra nastradale glumice, kao i još jedan glumac. Oni su teško povređeni.

 

 

Kolega preminule glumice Samip Ačaria ne može da dođe sebi zbog ovog gubitka, te je na društvenim mrežama izrazio svoju tugu. 

- Probudio sam se zbog vesti da te više nema. To je neverovatno. Moja prva majka na ekranu, uvek ćeš biti posebna - napisao je glumac.

Društvene mreže preplavljene su komentarima šokiranih fanova, koji ne mogu da dođu sebi nakon tragične vesti. 

"Počivaj u miru", "Prerano si nas napustila", "Zauvek ću te pamtiti" - samo su neki od komentara slomljenih obožavalaca.

Pavitra Hajaram je stekla popularnost kao televizijska glumica, a najveću slavu ostvarila je ulogom u TV seriji "Tilottama".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading