TEODORI DŽEHVEROVIĆ PALA ROLETNA ZBOG BIVŠEG! Bljuje vatru, neće dozvoliti da okrene igru u svoju korist!

Autor:

Zabava

20.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović je javno isprozivala bivšeg, jednim potezom sve bacila u rebus.

TEODORI DŽEHVEROVIĆ PALA ROLETNA ZBOG BIVŠEG! Bljuje vatru, neće dozvoliti da okrene igru u svoju korist!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata srpska pop pevačica Teodora Džehverović nedavno je izbacila novi album koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Posebnu pažnju privukla je pesma pod nazivom "Čuka", čiji je spot snimljen u Železniku, tačnije u dvorani FMP-a. Međutim, ono što je izazvalo najviše interesovanja jeste tekst ove pesme.

U stihu pesme "Čuka", Teodora peva: "Menjaš me za novi dres, na njemu broj dva, nijedna kao ja, gde god prođem zemljotres". Ovaj stih je posebno zanimljiv zbog spekulacija koje su kružile društvenim mrežama o ljubavnim vezama Teodore Džehverović sa košarkašima.

Već je od ranije poznato da je Teodora u ljubavnoj vezi sa Maticom Rebecom, košarkašem koji nastupa za FMP, čiji je broj na dresu upravo broj tri. Tokom prethodne sezone, postojale su spekulacije o vezi Teodore sa Luka Vildozom, tadašnjim košarkašem Crvene zvezde, koji je nosio broj jedan, a zatim prešao u Panatinaikos, gde je uzeo broj dva.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović

 

Ipak, javnost pamti i njenu dugogodišnju vezu sa nekadašnjim košarkašem, Ninom Čelebićem, a njena nova objava na TikToku izazvala je burne reakcije. Naime, ona je podelila snimak uz ovu pesmu, pa poslala poruku, koja je bacila sve u rebus, te su korisnici pomenute društvene mreža pokušali da pogode kome je posvetila ove reči:

- Ne dozvolite da manipulator obrne situaciju u svoju korist. Da od vas napravi nešto što niste, kako bi sebe i svoja loša dela prikrio. Zapamtite, napad je najbolja odbrana. Ljubi vas vaša Teodora - napisala je Teodora Džehverović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading