ČOLA ZA BLOK PESAMA UZEO 45.000 EVRA! Pevač se pojavio na jednom venčanju! Imao posebne zahteve za mladence i goste!

Autor:

Zabava

24.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe, tražio je da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima. Mladenci i njihove porodice su bez reči pristali na ove uslove, te je sve dogovoreno vrlo brzo.

ČOLA ZA BLOK PESAMA UZEO 45.000 EVRA! Pevač se pojavio na jednom venčanju! Imao posebne zahteve za mladence i goste!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Legendarni pevač Zdravko Čolić bio je specijalni gost na venčanju sina jednog biznismena u elitnom beogradskom restoranu, a kako prenose domaći mediji, tamo se i dobro opario! Naime, Čola je poznat po tome što retko nastupa na privatnim proslavama, te je kako tvrde mediji, naplatio mladencima 45.000 evra za svoj nastup.

Za svoj nastup od 45 minuta, Čolić je zaradio 1.000 evra po minuti, a imao je specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj proslavi.

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić

 

Čola je poznat po tome što pažljivo bira nastupe, a ovoga puta je napravio izuzetak. Imajući određene zahteve, među kojima je bila i visina podijuma kako bi mu gosti bili na pristojnom odstojanju, Čolić je uspeo da obezbedi  razne druge stvari koji se tiču njegovog dolaska. Takođe, tražio je da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima. Mladenci i njihove porodice su bez reči pristali na ove uslove, te je sve dogovoreno vrlo brzo.

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić

 

Na proslavi su pored Čole nastupali Viki Miljković i folker Radiša Trajković Đani, ali je upravo Čolićev nastup bio onaj koji je izazvao posebnu emotivnu reakciju.

Pevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili razneženi dok je izvodio pesmu "Ti si mi u krvi". Uz pesmu "Tebe čuvam za kraj" odigran je i prvi ples, čime je Čolić dodatno učinio ovaj poseban događaj nezaboravnim.
 

U međuvremenu, Zdravko Čolić je prodao porodičnu vilu na Košutnjaku za više od milion evra. Kupac je vrlo brzo pronađen, a dugo se spekulisalo koja je nova lokacija koju je Čola izabrao. Prema informacijama hrvatskih medija, Čolić je postao vlasnik luksuznog stana u Puli, čime je dodatno privukao pažnju javnosti na svoje poslovne poteze. 
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading