ZAVLADAO MUK U DOMU ZDRAVKA ČOLIĆA: Porodica ZANEMELA, niko se ne oglašava!

Autor:

Zabava

30.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju šta se dešava!

ZAVLADAO MUK U DOMU ZDRAVKA ČOLIĆA: Porodica ZANEMELA, niko se ne oglašava!

Foto: printscreen/RTV Pink

Zdravko Čolić

Danas je veliki dan za regionalnu muzičku zvezdu Zdravka Čolića, jer je pevač napunio 73. godine. Iako se po njegovom izgledu, energiji i strasti kojom i dalje nastupa na scenama širom sveta ne bi moglo zaključiti, Čola ima razloga za slavlje. On je jedan od retkih muzičara koji mogu da se pohvale besprekornom karijerom dugom čak 50 godina. Sa 15 studijskih albuma iza sebe, većina njegovih pesama su i danas hitovi, a Čola je i dalje miljenik ženske populacije, što se može videti i po publici na njegovim koncertima gde neretko uživaju baka, majka i unuka.

Ipak, mnoge njegove fanove začudio izostanak čestitki za rođendan od njegovih najbližih članova porodice, makar javno, što je bila uobičajena praksa prethodnih godina.

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić danas slavi 73. rođendan

Inače, Zdravko je rođen u Sarajevu 30. maja 1951. godine, a njegova muzička karijera zvanično je počela 15. aprila 1972. godine na festivalu „Vaš šlager sezone“, gde je izveo pesmu Kemala Montena "Sinoć nisi bila tu". Ova numera postala je njegov prvi veliki hit i označila početak njegove solo karijere kojom će se uzdići na mesto najveće estradne zvezde na prostorima tadašnje SFRJ.

Kada je reč o privatnom životu, Čola je uspeo da sačuva svoj odnos sa suprugom Aleksandrom dalje od očiju javnosti. Par se venčao 2001. godine i ima dve ćerke, Unu i Laru. Čola je za domaće medije istakao da je njihovo venčanje bilo potpuno spontano, a da je za uspešnu vezu ili brak neophodno da postoji poštovanje i prijateljstvo.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Supruga Zdravka Čolića, Aleksandra

Iako se supruga Zdravka Čolića, Aleksandra, retko pojavljuje u javnosti, pevač je otkrio da je zbog poslovnih obaveza često odsutan od kuće, ali da supruga uspešno brine o njihovim ćerkama i svakodnevnim obavezama. Čola je jednom prilikom istakao da je njegova supruga profesorka geografije, te da je njihov odnos izgrađen na poštovanju i razumevanju.

- Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na 1. maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo - istakao je za domaće medije Čola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlada

01.06.2024 11:32

Pa da uspesno brine o cerkama i njihovom vaspitanju one bi se hvalile svojim obrazovanje i kulturom, ovako od te dve stavke nema nista jer se devojke hvale golisavim slikama na kojima su skoro gole da ne kazem polugole. Od obrazovanja samo ono sto je bila zakonska obaveza osnovna skola. Izgleda pare nisu ni jednom detetu srecu donele jer bogati roditelji najcesce deci samo to mogu da daju.

Odgovori 13 2