GOCI TRŽAN POPLAVLJEN DOM! Dramatične scene u Rakovici, usnimljen HAOS nakon nevremena! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.06.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raša sve usnimio i pokazao kako su se izborili sa poplavom!

GOCI TRŽAN POPLAVLJEN DOM! Dramatične scene u Rakovici, usnimljen HAOS nakon nevremena! (FOTO)

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Srbiju je sinoć pogodilo jako nevreme, a jedan od domova koji je pretrpeo posledice bio je i dom poznate pevačice Goce Tržan. Njen suprug Raša Novaković je pokazao javnosti sobu koja je bila poplavljena vodom, sa nameštajem koji je plutao u njoj.

Raša je istakao da su tokom nevremena morali da se suoče sa izlivanjem vode u njihov dom, te da su koristili peškire kako bi sakupljali vodu. Takođe, izneo je želju za spravom koja bi im olakšala proces ispumpavanja vode, što ukazuje na ozbiljnost situacije sa kojom su se suočili.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Raše Novakovića

Ovaj događaj je posebno zanimljiv jer se radi o domu Goce Tržan, njenog supruga Raše Novakovića i njihove ćerke Lene. Dom se nalazi u opštini Rakovica i predstavlja idealno uređen prostor za njihovu tročlanu porodicu. Međutim, čak ni takav dom nije bio imun na posledice snažnog nevremena.

Ovaj događaj pokazuje da prirodne nepogode ne biraju mesto i vreme kada će pogoditi, te da čak i dobro pripremljeni domovi mogu biti pogođeni. Važno je imati razvijen plan reakcije u takvim situacijama, kao i adekvatnu opremu kako bi se posledice svelo na minimum.

Republika

Foto: Instagram.com

Poplava u domu Goce Tržan

Nakon što je Raša podelio fotografije i video snimke poplavljenog dela njihovog doma, javnost je pokazala razumevanje i podršku pevačici i njenoj porodici. Mnogi su izrazili saučešće i pružili reči podrške u teškom trenutku koji su doživeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading