BOLNO PRIZNANJE JEDNE OD NAJBOGATIJIH FOLKERKI! Ćerka joj je DOKTOR NAUKA, a jednu stvar nikada sebi NEĆE OPROSTITI!

Autor:

Zabava

28.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se kaje što nije više vremena provodila sa ćerkom!

BOLNO PRIZNANJE JEDNE OD NAJBOGATIJIH FOLKERKI! Ćerka joj je DOKTOR NAUKA, a jednu stvar nikada sebi NEĆE OPROSTITI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vera Matović

Poznata pevačica Vera Matović otvoreno priznaje da je dugogodišnji brak i srećna porodica trpeli zbog njenih poslovnih obaveza. Sa pet decenija dugom karijerom, brojnim nagradama i milionima prodatih ploča, Matovićeva se danas može pohvaliti velikim uspehom, ali i žaljenjem zbog propuštenih trenutaka sa porodicom.

Poslovni uspesi i porodični izazovi

Iako je postigla veliki uspeh u karijeri, prodavši milione ploča i osvojivši brojne nagrade, Vera Matović priznaje da su njen brak i porodica često trpeli zbog njenih poslovnih obaveza. Njena deca su postigla značajne akademske uspehe, sa ćerkom koja je doktor nauka na temu terorizma i sinom koji je završio Ekonomski fakultet u Americi. Pevačica se trudi da privatnost dece sačuva od žute štampe, te se njeni naslednici ne pojavljuju sa majkom u javnosti.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vera Matović ima uspešnu decu

Izazovi roditeljstva i ponos na decu

Vera Matović je otvoreno govorila o izazovima roditeljstva, ističući da je propuštala mnoge trenutke sa svojom decom zbog poslovnih obaveza. Pevačica je podelila kako je njena ćerka jednom prilikom izrazila želju da provode više vremena zajedno, što je duboko pogodilo Veru. Ipak, ističe da je neizmerno ponosna na svoju decu, naglašavajući da su oni samostalno izgradili svoje uspešne karijere i da je to rezultat njihovog truda i talenta, a ne samo roditeljskog uticaja.

- Ćerka mi je doktor nauka na temu “Terorirazam”, živi u Beogradu. Sin je završio Ekonomski fakultet u Americi. Moja deca su moj ponos. Bili su daleko od estrade i imali zacrtan put, put do uspeha - ispričala je jednom prilikom pevačica, prenosi "Hello", koja se trudi da privatnost dece sačuva od žute štampe, te se pevačicini naslednici ne pojavljuju sa majkom u javnosti.

- Svako dete hoće i oca i majku uz sebe. Kada je moja ćerka bila mala, nismo provodili mnogo vremena sa njom. Jednog dana je bila kod drugarice i oni su imali ručak u određeno vreme. Dođu sa posla mama i tata njene drugarice i svi zajedno ručaju. Ona je to gledala i pitala me: “Majko, a kad ćemo mi zajedno da ručamo?” To je mene jako zabolelo. Suprug i ja nismo u toku meseca bili sa njom ni pet dana. E to je bolno bilo, ali narod mi nije dao drugačije. Želela sam i da napustim ovo sve, ali stalno su me zvali.”

- Suprug i ja smo neizmerno ponosni na našu decu. Izrasli su u časne ljude. Mogli su sve da urade, ali nisu. To je do njih, a ne do roditelja. Mi smo ih samo pratili - napomenula je govoreći o roditeljstvu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vera Matović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading