ZBOG OBJAVE DEJANA PANTELIĆA ZAPLAKAĆE MNOGI! Evo šta je okačio na Instagram, komentari se samo nižu (FOTO)

Autor:

Zabava

27.06.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz fotografiju je Deki kratko napisao: "Volim te Lana", što je sigurno raznežilo mnoge njegove pratioce na društvenim mrežama.

ZBOG OBJAVE DEJANA PANTELIĆA ZAPLAKAĆE MNOGI! Evo šta je okačio na Instagram, komentari se samo nižu (FOTO)

Foto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Dejan Pantelić

Voditelj Dejan Pantelić, poznatiji kao Deki, koji se prošle godine oprostio od televizijske publike nakon dugogodišnjeg vođenja emisije "150 minuta" na TV Prvoj, nedavno je podelio svoju radost sa javnošću. Naime, njegova ćerka Lana Pantelić je juče maturirala, a ponosni otac je to proslavio objavom fotografije na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram printscreen

Dejan Pantelić sa ćerkom

 

U objavi se može videti Lana kako blista od sreće u elegantnoj crnoj haljini bez bretela i otvorenim crnim sandalama, dok je Deki bio u kežual izdanju, noseći majicu i šorceve. Uz fotografiju je Deki kratko napisao: "Volim te Lana", što je sigurno raznežilo mnoge njegove pratioce na društvenim mrežama.


Podsetimo se da je Lana još kao devojčica gostovala kod svog tate u emisiji "150 minuta" gde je otvoreno govorila o tome kako se nosi sa dijabetesom i kako to utiče na njen život. Ona je tada istakla da dijabetes ne sprečava da živi punim plućima i da aktivno trenira tekvondo, noseći pumpu i tokom takmičarskih dana.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dejan Pantelić

 


Deki se takođe osvrnuo na problem zadrikivanja kod dece ističući da nema loše dece, već loših roditelja, te da je važno edukovati roditelje o ovim pitanjima. Lana je takođe poslala snažnu poruku vršnjacima da ne treba da se plaše i kriju svoje bolesti, ističući da je ponosna na sebe, svog brata, tatu i mamu što otvoreno pričaju o ovoj temi i podižu svest o njoj.

Foto: printscreen/TV Prva

Dejan Pantelić

 


Ova porodična priča o ljubavi, podršci i hrabrosti sigurno je inspiracija mnogima, a Dekijeva objava na društvenim mrežama još jednom je pokazala koliko je važno slaviti životne uspehe i biti podrška svojim najbližima u svakom koraku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadam se

27.06.2024 12:18

da je Deki dobro jer ne izgleda tako.

Odgovori 30 1