U ŠESTOJ DECENIJI POSTALA MAJKA! Porodila se naša pevačica, devojčici dala MOĆNO IME!

Autor:

Zabava

28.06.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Maletić ostvarila dugogodišnji san!

U ŠESTOJ DECENIJI POSTALA MAJKA! Porodila se naša pevačica, devojčici dala MOĆNO IME!

Foto: Instagram.com

Poznata pevačica Sanja Maletić porodila se danas u 52. godini i na svet donela zdravu devojčicu. Rođenje naslednice istaknute estradne umetnice predstavlja najbolji završetak dugotrajne borbe za potomstvo o kojoj je ona u nekoliko navrata otvoreno pričala, ali i prava kruna ljubavi između Sanje i njenog supruga, sa kojim je u braku već više od decenije. Toliko su i trajali njeni pokušaji da zatrudni, što joj je na kraju i uspelo.

Republika

Foto: youtube.com/ Grand Koktel Tv Grand

Sanja Maletić

Porođaj je protekao u najboljem redu, Sanja se dobro oseća, beba je odmah po rođenju dobila najviše ocene, a ponosni roditelji odlučili su da svojoj princezi daju ime Vanja, a nosiće očevo prezime-Stefanović, prenosi "Kurir".

Zbog dugogodišnje borbe za potomstvo, ona nije tokom trudnoće želela previše da priča o tome, a zbog ovoga se i povukla iz javnosti na neko vreme. Kako izvor gorepomenutog medija navodi, Sanja je isključila telefon jer želi da uživa u današnjem danu punom radosi.

Devojčici je dala ime Vanja

Vanja je ime ruskog porekla i znači "ona koja je poslala od boga", "žena koja je božja snaga i milost", kao i "ona koju poštuju i vole".

Podsećanja radi, Sanja je dugo mučila muku sa štitnom žlezdom.

- Dobila sam bolest štitne žlezde, a uz to i gratis Hašimoto koja je popričično teška autoimuna bolest. Gospodin Japanac i ja pričamo. Kada imam obaveza, onda se ujutru dogovorimo o svemu. Bitno je da psihološki sebe namestiš i diriguješ ti, odnosno opet sam ja gospodar. Koliko god to bila teška bolest, ima nade. Postoji jedan lep tekst „Ja se zovem Hašimoto“ i možete da vidite sa čime se sve susreću ljudi iz vaše okoline. Kad to budete pročitali svi će te znati kako da se ophodite prema ljudima. Na primer: „Vidimo se na kafi u dva“, pa vam u dva pošalju poruku da ne mogu da izađu iz kuće pa moraju da slažu, znajte da to nije do njih nego do bolesti koja ih čini takvima. Žena sam koja stoji čvrsto na nogama i dokle god dišem, ja vučem konce i azda sam svog života. Ne dozvoljavam da me bilo šta poremeti, jednostavno ne dam - ispričala je tada Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading