MINA NAUMOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU NAKON SMRTI U PORODICI: Žena Ognjena Amidžića se oglasila nakon TRAGEDIJE, njene reči ježe do kostiju (FOTO)

Autor:

Zabava

28.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje voditeljke Pinka nakon što je je umro otac!

MINA NAUMOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU NAKON SMRTI U PORODICI: Žena Ognjena Amidžića se oglasila nakon TRAGEDIJE, njene reči ježe do kostiju (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Poznati televizijski voditelj, Ognjen Amidžić, nedavno je otkazao sve svoje poslovne obaveze kako bi bio uz suprugu Minu Naumović nakon gubitka njenog oca. Nakon što je prošla kroz period tuge i bola, voditeljka Pinka se sada prvi put oglasila na svom Instagram profilu.

Naime, lepa Mina je podelila dirljiv citat koji je dirnuo mnoge, a koji se tiče gubitka najvećeg oslonca u životu. U emotivnim rečima se opisuje susret sa ocem u nekom drugom univerzumu, gde je on bio dete koje je trebalo utehu nakon što bi ga neko povredio. Mina opisuje kako mu je pružila podršku i bila mu sigurna luka, te kako je na kraju bilo smeha i radosti. 

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović se oglasila nakon smrti oca

- U nekom drugom univerzumu, srela sam svog tatu. Bio je dete, igrali smo se tako loptom, i on mi je rekao da je plakati ružno. Ali ponekad, neko bi ga povredio jako, a on ne bi znao šta će sa svim tim bolom. Onda sam mu ponudila rame da se isplače. I on je plakao. Dok nije ponestalo suza. Posle toga sam mu kupila sladoled i slušala kako se smeje. Slušala sam taj pun dečji smeh. Deteta koje zna da je sigurno. Volela bih da je imao nekoga ko bi to uradio za njega. Neko ko bi bio sigurna luka kada ga svet povredi. Oh, kakvu bi to samo razliku napravilo... Kakvu samo razliku - stoji u objavi koju je Mina podelila na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

 

Podsetimo, Ognjen Amidžić i Mina Naumović nedavno su postali roditelji sina, kome su dali neobično ime Perun. Od tog momenta, njihove društvene mreže su ispunjene predivnim trenucima provedenim sa malenim naslednikom. Ognjen i Mina očigledno uživaju u roditeljstvu, a njihova ljubav prema sinu se jasno vidi na svakoj objavljenoj fotografiji.

Inače, voditelj Pinka već ima jednog sina, Mateju, i to iz braka sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading