ŠOK NAKON TIŠINE U PORODICI ZDRAVKA ČOLIĆA: Ćerka muzičke zvezde se HITNO OGLASILA, evo šta se dešava (FOTO)

Autor:

Zabava

30.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usledio obrt u domu popularnog pevača!

ŠOK NAKON TIŠINE U PORODICI ZDRAVKA ČOLIĆA: Ćerka muzičke zvezde se HITNO OGLASILA, evo šta se dešava (FOTO)

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscree

Regionalna muzička legenda, Zdravko Čolić, danas je proslavio svoj 73. rođendan u krugu najbliže porodice. Iako poznat po tome da ne voli da eksponira svoj privatni život javno, ovaj rođendan je dobio posebnu pažnju zbog nedostatka javnih čestitki od strane porodice, što je bila uobičajena praksa u prethodnim godinama.

Ipak, obrt situacije usledio je kada je Zdravkova ćerka, Una Čolić, podelila intimnu fotografiju sa proslave očevog rođendana na društvenim mrežama. Na fotografiji se vidi rođendanska torta okružena trešnjama, vinskim čašama i serviranim šumskim voćem. Una je uz fotografiju kratko napisala "Tatin rođendan" uz emotikon srca.

Republika

Foto: instagram.com/unacolic

Una Čolić podelila fotografiju sa Čolinog rođendana

 Iako Zdravko Čolić izbegava medijsku pažnju, njegova ćerka Una je veoma aktivna na društvenim mrežama gde često pratiocima izveštava o svom životu.

Republika

Foto: Instagram-unacolic

Una Čolić, ćerka Zdravka Čolića

Podsećanja radi, Čola je uspeo da sačuva svoj odnos sa suprugom Aleksandrom daleko od očiju javnosti. Venčali su se 2001. godine i imaju dve ćerke, Unu i Laru. Proslavljeni pevač je više puta istakao da je njihovo venčanje bilo spontano, te da je za uspešnu vezu ili brak neophodno da postoji poštovanje i prijateljstvo. Iako Aleksandra retko izlazi u javnost, Čola je otkrio da zbog svojih poslovnih obaveza često putuje, ali da se Aleksandra sjajno brine o njihovim ćerkama i svakodnevnim obavezama. On je istakao da je Aleksandra profesorka geografije i da je njihov odnos izgrađen na poštovanju i razumevanju.

Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na 1. maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo - istakao je za domaće medije Čola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading