OVAKO IZGLEDA ČOLINA VILA IZ KOJE SE SELI: Pojavile se fotografije sa Košutnjaka, OVAJ raj je napustio!

Autor:

Zabava

16.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić šokirao je sve svojom odlukom!

OVAKO IZGLEDA ČOLINA VILA IZ KOJE SE SELI: Pojavile se fotografije sa Košutnjaka, OVAJ raj je napustio!

Foto: ATA Images, Republika.rs

Zdravko Čolić

Pevač Zdravko Čolić nedavno je prodao vilu na Košutnjaku, koja je godinama bila dom njegove porodice. Vila se nalazi u mirnom delu Košutnjaka, okružena zelenilom i poseduje veliko dvorište sa dve kapije i visokim merama bezbednosti. Čolina ćerka Una Čolić privukla je pažnju javnosti objavljujući fotografije sa imanja, prikazujući delove doma koji su posebno zainteresovali njene pratioce na Instagramu.

Iako mediji do sada nisu imali priliku da zavire unutar Čolićeve vile, Una je putem društvenih mreža otkrila delove enterijera i dvorišta. Fotografije su otkrile luksuzni bazen, prelepu terasu i obilje ogledala u kući. Takođe, otkriveno je da se u dvorištu nalazi trambolina, što je iznenadilo mnoge koji su pratili Una na Instagramu.

 

Una je često delila fotografije sa osunčane terase i dvorišta punog zelenila, otkrivajući da porodica voli da provodi vreme u prirodi. Takođe, komšije su otkrile da Zdravko Čolić često posećuje dečje igralište sa svojom mlađom ćerkom Larom, i da je poznat po svojoj narodnosti i ljubaznosti prema komšijama.


Prodaja Čolićeve vile na Košutnjaku za više od milion evra privukla je pažnju javnosti, dok su fotografije koje je Una delila na društvenim mrežama otkrile delove luksuznog doma pevača. Ovaj otkriveni pogled u Čolićevu vilu dao nam je uvid u porodični život i luksuz u kojem je pevač živeo godinama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading