OLIVERA BALAŠEVIĆ RAZNEŽILA POSTOM NA INSTAGRAMU: Mora da je ostalo nešto od magije među nama čim je ovaj galeb na trenutak zastao tu!

Autor:

Zabava

26.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni muzičar pokazao supruzi Oliveri Balašević da je još uvek tu!

OLIVERA BALAŠEVIĆ RAZNEŽILA POSTOM NA INSTAGRAMU: Mora da je ostalo nešto od  magije među nama čim je ovaj galeb na trenutak zastao tu!

Foto: Printscreen

Đorđe Balašević

Olivera Balašević, udovica legendarnog muzičara Đorđa Balaševića, ponovo je raznežila mnoge svojom poslednjom objavljenom fotografijom na društvenim mrežama. Na slici koju je objavila, vidi se kako ju je njena ćerka Beba Balašević fotografisala, dok je galeb čekao da bude zabeležen u kadru sa njom.

Olivera je opisala trenutak kao posebno magičan, ističući simboliku galeba koji je često bio prisutan u pesmama njenog supruga Đorđa, naročito u pesmi "Provincijalka", gde je opisan kao "usamljeni galeb iznad mora osrednjih".

Republika

Foto: instagram.com/olivera.balasevic

Olja Balašević uhvatila galeba na nebu

I očito da je ostalo nešto od te magije među nama čim je ovaj galeb na trenutak zastao tu dok Beba ne podesi grid opciju na kameri telefona jer ima puno onih koji veruju u tu magiju, baš kao ovaj leptir koji nije slučajno tu tražio da sleti, na mesto one srećne šnalice u mojoj kosi - napisala je Balaševićka u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Inače, galeb je bio jedan od najprepoznatljivijih motiva u pesmama Đorđa Balaševića, posebno kada je opisivao svoju suprugu Oliveru. Njegova pesma "Provincijalka" dodatno je istakla simboliku galeba kao usamljenog bića iznad prosečnosti, što je posebno dirnulo mnoge ljubitelje Balaševićeve muzike.

Republika

Foto: E-stock

Đođe i Olivera Balašević

Olivera je u svojoj objavi upravo istakla da je galeb zastao kako bi bio fotografisan pored nje, što je mnoge podsetilo na magične trenutke opisane u pesmama njenog supruga. Takođe, ona je pomenula i prisustvo leptira koji je tražio da sleti na njenu kosu, ističući da veruje u tu magiju koja ih okružuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Anna

27.06.2024 20:31

Aman,prestanite da objavljujete bilo kakve vesti u vezi dotične.Muka mi je od njenih sladunjavih objava,deluju tako patetično lažne.

Odgovori 11 1
Pčinjski

28.06.2024 18:43

@Anna - Mora da objavljuje, mora da se opravda izvede supruga iz bolnice ,,da ga leci kuci,,. Lecila ga tri dana pa ga vrati u bolnicu.