PIKSI JOŠ NIJE OTIŠAO, A ZA SRBIJU VEĆ BIVŠI?! Selektor dobio ponudu KOJA SE NE ODBIJA!

Autor:

Sport

28.06.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suma od koje se vrti glava!

PIKSI JOŠ NIJE OTIŠAO, A ZA SRBIJU VEĆ BIVŠI?! Selektor dobio ponudu KOJA SE NE ODBIJA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Posle eliminacije Srbije u grupnoj fazi Evropskog prvenstva sva pažnja je usmerena ka Draganu Stojkoviću Piksiju, koji se smatra glavnim krivcem za ogroman neuspeh u Nemačkoj. Svi govore o lošoj taktici, slaboj pripremi mečeva - međutim, čini se da postoji reprezentacija koja bi izuzetno cenila da trenutni selektor Srbije sedne za njeno kormilo!

Prema informacijama "Sportala", Stojković je navodno dobio neodoljivu ponudu od jedne reprezentacije koja ga je kontaktirala i čije ime za sada ostaje tajna. Piksi je meta ponude vredne čak 10 miliona evra, što jasno pokazuje da se njegov rad visoko ceni van granica Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Nema sumnje da bi se ova "nepristojna" ponuda teško odbila...

Podsetimo, dani Dragana Stojkovića Piksija su odbrojani na klupi fudbalske reprezentacije Srbije, a sve glasnije se spekuliše da bi najbolje bilo da stranac preuzme "orlove". Prema saznanjima Republike, to bi mogao da bude iskusni nemački trener Joakim Lev. On se već dokazao na velikoj sceni i to sa reprezentacijom Nemačke sa kojom je osvojio Mundijal 2014.

Prvak sveta sa "pancerima" iz 2014. namerava da mu desna ruka bude kapiten Nemačke u godinama koje su usledile posle Brazila, a to je ni manje ni više do Bastijan Švajnštajger. Navodno, Lev će poručiti čelnicima FSS da će doći u Beograd samo ako mu Švajni bude desna ruka i pomoćnik od najvećeg poverenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marija

28.06.2024 23:00

Ako ovde ima gram istine, idi nek te djavo nosi, briga nas za to...