DUGO SKRIVANA TAJNA O PESMI "VIDOVDAN" OBELODANJENA: Bivši muž Goce Lazarević namenio je Vesni Zmijanac - a ona je zbog OVOGA ODBILA da otpeva!

Autor:

Zabava

28.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Lazarević otkrila istinu o pesmi ,,Vidovdan".

DUGO SKRIVANA TAJNA O PESMI "VIDOVDAN" OBELODANJENA: Bivši muž Goce Lazarević namenio je Vesni Zmijanac - a ona je zbog OVOGA ODBILA da otpeva!

Foto: Tanjug-DOPISNIK KIM, Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Naša poznata pevačica Goca Lazarević otpevala je veliki hit ,,Vidovdan", koji je komponovao njen bivši suprug Milutin Popović Zahar. Ona je otkrila da je pesma ,,Vidovdan" prvobitno bila namenjena njenog koleginici Vesni Zmijanac, ali da je postojao razlog zbog kog ona nije želela da je otpeva. 

Naime, Goca i Zahar su skoro deceniju uživali u ljubavi, a nakon toga su se razveli i prekinuli svaki kontakt. S vremenom je sve došlo na svoje, pa su sada u korektnim odnosima. Pevačica kaže da nikada nije želela da bude previše poznata, ali da ju je Zahar terao.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Lazarević o pesmi Vidovdan

Moj bivši suprug Zahar jeste kompozitor, ali nikad nisam tražila da meni sve pesme pravi. Bila sam mu probna traka, na meni je sve isprobavao kad napiše, ali nikad nisam posegla ni za jednom pesmom. Pesmu "Vidovdan" je napisao za Vesnu Zmijanac, ali ona je nije htela. Nije htela da ugrozi jugoslovensku popularnost, pa sam je ja uzela. Vesna je popularnija bila od mene, a nije htela da peva. Ta pesma je danas moj zaštitni znak - kaže Goca za Republiku i dodaje da jednu pesmu nikada neće prežaliti, te da se kaje ceo život što tada nije poslušala Zahara:

Foto: Dragan Kadić

Goca Lazarević o pesmi Vidovdan

Meni nije važno da budem previše popularna, samo sam zahvalna bogu što sam zdrava, što imam divnu decu i što sam proputovala ceo svet. Bilo mi je žao što nisam otpevala "Ivanova korita". Molio me je Zahar da pevam, rekla sam da mi se ne sviđa pesma, nije je htela ni Merima, pa je posle neko nagovorio da prihvati. Sada se kajem što ga nisam poslušala.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading