POLICIJA IZBACUJE VESNU DE VINČU IZ DOMA! Uznemirujući snimak KIDA DUŠU, kuka i rida u SUZAMA! Zauvek se oprostila (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.06.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni organi pristigli da isprate Vesnu de Vinču sa stvarima sa splava, na kojem je živela skoro dve decenije!

POLICIJA IZBACUJE VESNU DE VINČU IZ DOMA! Uznemirujući snimak KIDA DUŠU, kuka i rida u SUZAMA! Zauvek se oprostila (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram, instagram.com/vesnadevinca

Vesna de Vinča

Dom naše poznate novinarke i vlasnice kompanije "Miss Yu" Vesne de Vinče u Beogradu, punih 19 godina, bio je smešten na prelepom splavu sa pogledom na Kalemegdan. Ona je, naime, skoro dve decenije živela na brodu, stvarajući pravu oazu sreće gde se nije znalo da li je lepše posmatrati izlazak ili zalazak sunca. Međutim, jedno vreme se preselila na Vračar kako bi bila uz majku i brinula o njoj, da bi se nakon majčine smrti pre tri godine vratila na svoju, kako je sama zove, "De Vinča barku".

Nažalost, od danas, njen dom više neće biti na ušću Save u Dunav. Na svom profilu na Instagramu, Vesna je objavila uznemirujući snimak na kom se vidi da se iseljava sa splava. Kolumalna policija je stigla, kao i mehanizacija koja će odvući brod sa obale.

- Ostavljam 19 godina za sobom i idem dalje... Rastanak sa snom! Teško mi je, drugari. Teško mi je! Ali, 19 godina je bilo kao raj i privilegija je to bila velika. Nikoga ne optužujem. Interesuje me samo šta Bog misli. Ostalo su sitnice. Idemo dalje - uplakano je poručila Vesna svojim pratiocima, a na snimku se može videti kako se Vesna iseljava sa koferima punih uspomena i u 66. godini život kreće ispočetka.

Podsećanja radi, Vesna de Vinča je već imala problema sa svojim domom na reci, posebno kada je ceo region zadesilo teško nevreme i superćelijska oluja.

To je bilo takvo nevreme ovde na Ušću, do sada skoro neviđeno! Pola Ušća je ostalo bez struje, ali srećom mi nismo. Drveće je popadalo, grane… Ja sam se probijala kroz grad u vreme kada je oluja malo zamakla, pokušala da sam prođem putem uz Savu ka Ušću, ali to je bilo maltene nemoguće. Išla sam levo-desno, preskakala sve što je bilo na putu… - započela je Vesna za Republiku, pa nastavila:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/vratimolepoturekama

Vesna de Vinča na svom splavu

Videla sam da je to došlo sa zapada, ceo region je bio zahvaćen, ali živimo u vremenu kada su klimatkse nepogode postale česte, sa neba nam šalju razne teške metale i zagađivače. Opasnost je postala naša svakodnevnica! Moj bratanac koji živi sa mnom je pokupio sve sa terase splava, inače bi to sve odletelo ko zna gde, sav nameštaj, saksije sa cvećem… Na vreme je sve sklonjeno, u suprotnom ko zna šta bi bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading