KIJANU RIVS TRAŽIO DA PROBA SRPSKE SPECIJALITETE! Poslužili mu pečenje i prebranac s mesom, a ovo je bila njegova REAKCIJA!

Autor:

Zabava

28.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom dolaska u Kragujevac zahtevao je od organizatora da mu donesu bezalkoholno pivo, voće i kokosovu vodu.

KIJANU RIVS TRAŽIO DA PROBA SRPSKE SPECIJALITETE! Poslužili mu pečenje i prebranac s mesom, a ovo je bila njegova REAKCIJA!

Foto: www.profimedia.rs

Slavni Kijanu Rivs nije mogao da odoli srpskim kulinarskim specijalitetima, pa je boravak u Kragujevcu, gde je nastupao sa svojim bendom Dogstar u okviru prve večeri Arsenal festa, iskoristio da se upozna sa našom tradicijom i kulturom.

Organizatore je iznenadio skromnošću, pa nije imao neke specijalne zahteve.

Ono što je bilo zanimljivo jeste da je tražio da proba šumadijsku kihinju. Naravno kako ovde ništa ne može da prođe bez masnog pečenja, sarmice, pasulj prebranac sa mesom, spremili su se i ti specijaliteti, ali se posle ispostovalo da je Kijanu vegan. Svakako u šumadijskim specijalitetima je ipak našao alternativu, pa nije ostao gladan u delu Srbije koji je poznat po dobroj, domaćoj tradicionalnoj hrani - kaže za RINU jedan od očevidaca čitavog događaja.

Iako u svojoj ishrani ne koristi meso, Rivs je među srpskim specijalitetima pronašao jelo koje mu odgovara. Što se tiče specijalnih zahteva, Rivs je insistirao na higijeni i obezbeđenju.

Republika

Foto: RINA

 

- Mislim da je ovo jedan od skromnijih rajdera koje sam ja lično pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve čisto, da li je to čist led, čist toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendova, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajeno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde. Sve ostalo je i više nego običan rajder, više nego skroman. Da su tu čisti peškiri... - istakla je Maja Cvetković organizatorka festa za emisiju "Eksploziv" i dodala:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Jednu veću stavku čini obezbeđenje. Svestan je da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca - dodala je ona.

Kijanu Rivs je dan ranije stigao u Kragujevac i potpuno neprimetno prošetao gradom, toliko da ga većina prolaznika nije ni prepoznala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading