UPRKOS FIJASKU U NEMAČKOJ! Reprezentativac Srbije zapao za OKO velikanima! Želi ga učesnik Lige šampiona, ali i PREMIJERLIGAŠI!

Autor:

Sport

28.06.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cena mu naglo porasla.

UPRKOS FIJASKU U NEMAČKOJ! Reprezentativac Srbije zapao za OKO velikanima! Želi ga učesnik Lige šampiona, ali i PREMIJERLIGAŠI!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj već posle prve faze takmičenja.

"Orlovi" su u Grupi C osvojili samo dva boda, u konkurenciji Engleske, Danske i Slovenije, što im nije bilo dovoljno za plasman u osminu finala takmičenja kontinentalnog šampionata.

Uprkos lošim rezultatima, odbrana je bila jedna od retkih svetlijih tačaka u srpskoj selekciji, pa je za štoperima naše reprezentacije (Miloš Veljković, Strahinja Pavlović i Nikola Milenković) naglo skočilo interesovanje.

Kako prenosi Meridian sport, defanzivac Verdera iz Bremena, Miloš Veljković lako bi tokom leta mogao da se preseli u novi klub.

Foto: Republika.rs

Miloš Veljković

Naime, učesnik Lige šampiona, Štutgart, veoma je "zagrizao" da dovede srpskog reprezentativca u svoje redove i pojača zadnju liniju, pred učešće u najelitnijem klupskom takmičenju.

Popularne Švabe su prodajom Ita Hirokija minhenskom Bajernu ostale "tanke" na poziciji štopera, dok je napadač Seru Girasi prešao u Borusiju iz Dortmunda i tako napunio kasu vicešampiona Nemačke.

Ukoliko Miloš Veljković pređe u Štutgart, klub bi za njegovo obeštećenje morao da izdvoji otprilike između 2.000.000 i 2.500.000 evra.

Ipak, konkurenciju Štutgart ima u tandemu članova Premijer lige Engleske i dva tima iz Serije A, čija se imena drže u tajnosti.

Veljković je još godinu dana pod ugovorom sa Verderom, pa se eventualni ostanak u redovima zeleno-belih ne može eliminisati iz opcija, ali jasno je da će u slučaju konkretne ponude i želje za plaćanjem transfera krenuti u nove izazove.

Podsetimo, srpski reprezentativac je tokom karijere branio boje švajcarskog Bazela, Midlzbroa, Totenhema, Čarltona i Verdera. Sa mladom reprezentacijom Srbije popeo se na krov sveta u Novom Zelandu 2015. godine.

Inače, u prethodnom zimskom prelaznom roku, Miloša je želela Bolonja, koju je tada predvodio Tijago Mota, ali su se sada javili daleko "zvučniji"klubovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading