SVI SU ČEKALI SUD INDIRE RADIĆ! Šokirala izjavom o Ani Nikolić i Raletu - evo šta sad misli o BIVŠEM!

Autor:

Zabava

28.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila dušu o saradnji sa nekadašnjim partnerom!

SVI SU ČEKALI SUD INDIRE RADIĆ! Šokirala izjavom o Ani Nikolić i Raletu - evo šta sad misli o BIVŠEM!

Foto: Photo: Antonio Ahel/ATAImages, Foto Tamara Pavišić, Facebook

Poznati kompozitor Goran Ratković Rale na proslavi krštenja sina Maje Berović izjavio je da mu je mnogo bilo lakše da sarađuje sa bivšom devojkom Indirom Radić, nego sa njegovom sadašnjom, Anom Nikolić. Indira je nastupala sinoć u jednom poznatom prestoničkom lokalu, a osvrnula se na Raletovu izjavu.

- Rale i ja smo odlično, zato što sam ja surovi profesionalac, volim da dođem u studio potpuno spremna i da se radi, on je to na osnovu toga izjavio. Voli kad je sve organizovano, tačno i perfektno - rekla je Indira, pa iznela svoje mišljenje o Raletovom odnosu sa Anom Nikolić.

Republika

Foto: ATA Images/M. M.

Indira Radić

- Mislim da će njegova ljubav sa Anom opstati. Mislim da su oni jako slični, e sad kažu da se plus i minus privlače, a oni su slični i onda, vremena su se promenila, oni i te kako mogu da opstanu. Imaju ludu energiju, ja im želim sve najlepše. Preslišaću Anin album - dodala je poznata pevačica.

Kako je istakla, ponovo bi sarađivala sa Raletom.

- Ja kad radim, radim. Volim kad je nirvana u studiju, ne volim da se puši, pije. Rale i ja imam jednu pesmu urađenu, završenu. Rale i ja smo stvarno kao familija - rekla je Indira, prenosi "Blic".

Republika

Foto: Printscreen TV GRAND, youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale

Podsećanja radi, Rale je nedavno otkrio da je njegova veza sa Anom burna.

- Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme. Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi ništa ne pomaže. Izbegavam da pričam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je između nas zaista ljubav - rekao je Rale nedavno gostujući na "Blic TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading