ZNAMO SE DOBRO, JELENU DOVOLJNO SLUŠA KOD KUĆE... Pevačica otkrila detalje POZNANSTVA sa Tošićem - isplivali svi detalji iz Istanbula!

Autor:

Zabava

28.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna Crnogorka koja poznaje mnoge fudbalere priznala sve!

Crnogorska pevačica Jasna Šćepanović, koja je dugi niz godina živela i radila u Istanbulu, progovorila je o poznanstvu sa Duškom Tošićem. Prvo se osvrnula na incident sa njegovom suprugom Jelenom Karleušom, a onda priznala da li je između njih dvoje bilo nečeg više.

- Poznavajući Duška, ne verujem u tu priču. Ja sam upućena, živela sam u Istanbulu, upoznala sam mnogo fudbalera, košarkaša... - rekla je Jasna.

- Da li je to bila neka romansa? - upitali smo je.

- I ti voliš mnogo da pitaš. Neke stvari treba sačuvati za sebe. Znamo se. Znamo se dobro. Ja za njega imam samo reči hvale, on je kvalitetan momak, dobar roditelj sigurno. Tako da ne ulazim u taj privatni život i to što se dešava iza zatvorenih vrata - odgovorila je pevačica, pa otkrila šta je pevala Dušku:

- Nisam pevala Jelenine pesme. Duško voli da sluša Sašu Matića, Tomu Zdravkovića, Halida Bešlića... Dovoljno je što sluša Jelenu kod kuće. Nisam ni Cecine - istakla je ona za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Vlada LUKIĆ

Duško i Jelena

Inače, Jasna je ranije govorila o svom životu i odrastanju.

- Odrasla sam u vrednoj, radničkoj porodici, u kojoj su me od malena naučili da nema predaje i odustajanja, Kad nešto rešiš, moraš da stisneš zube i kada je teško i da budeš vredan i uporan. Odustajanje nije opcija, jer ako staneš na pola puta, kako ćeš znati šta bi se desilo i šta bi te čekalo na kraju puta. Naučena sam tako da nema predaje, ali da ne treba ništa po bilo koju cenu. Sebe ne smeš izgubiti zarad uspeha - pričala je ranije za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading