MOMIROVIĆ: PRIJATELJI SE OSLANJAJU NA PRIJATELJE! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.04.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovoj teškoj borbi mi uz nas imamo samo naš narod, međunarodno pravo i prijatelje širom sveta, rekao je Momirović

MOMIROVIĆ: PRIJATELJI SE OSLANJAJU NA PRIJATELJE! (FOTO)

Foto: Ministarstvo unutrašnje i spoljnje trgovine

Beograd, 24. april - U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.
 
- Iako je teško odupreti se pritiscima najmoćnijih svetskih sila, mi biramo da se suprotstavimo svakom ko pokušava da ponizi Srbiju i srpski narod. U ovoj teškoj borbi mi uz nas imamo samo naš narod, međunarodno pravo i prijatelje širom sveta. Prijatelji se oslanjaju jedni na druge i mi danas vidimo da naši iskreni prajatelji osećaju zabrinutost Srbije i vide koliko je naša pozicija teška - izjavio je ministar Momirović.

 

 

Ministar trgovine Tomislav Momirović organizovao je radnu večeru sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

Da podsetimo, pre nekoliko dana ministar trgovine Tomislav Momirović otvorio je konferenciju ''Budućnost trgovine''.

Danas, tokom globalnih izazova više nego ikad vidimo koliko je liderstvo važno, kako u celom društvu, tako i u trgovini. Globalne krize u poslednjih par godina su nam pokazale koliko stabilnost ekonomije jedne zemlje zavisi od kvaliteta lanaca snabdevanja na unutrašnjem tržištu. Zajedničkom koordinacijom Vlade Srbije, trgovaca i proizvođača obezbedili smo stabilnost snabdevanja, a globalna kriza nije zaustavila ni investicije ni projekte modernizacije u srpskoj maloprodaji - izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović otvarajući konferenciju „Budućnost trgovine“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading