SUTRA VAŽAN SASTANAK: Predsednik Vučić dočekuje ambasadora Kine Li Minga

Autor:

Vesti

05.05.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak će se održati u ponedeljak, 06. maja 2024. godine, u 09.30 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

SUTRA VAŽAN SASTANAK: Predsednik Vučić dočekuje ambasadora Kine Li Minga

Foto: Shutterstock, Tanjug/Strahinja Acimovic

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mingom.

Sastanak će se održati u ponedeljak, 06. maja 2024. godine, u 09.30 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, najavila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Predsednik Srbije Aleskandar Vučić oglasio se na svom zvaničnom Instagram profilu, čestitavši Vaskrs srpskom narodu.

Tom prilikom, on je poručio:

Hristos vaskrse, srećan praznik našem narodu, našim ljudima gde god da žive. Ja sam dobio psoeban poklon za Vaskrs od naših ljudi iz Orahovca i Velike Hoče. Od naših Srba koji žive u toj metohijskoj enklavi, oni su spremili ova divna jaja i ofarbali, pripremili i poslali u Predsedništvo - kazao je Vučić.

 

 

Hoću da im se zahvalim, da im kažem da ih mnogo volimo i da je Srbija uvek uz njih onoliko koliko oni vole Srbiju, beskrajno. A ovo sam dobio kao poseban poklon, ovako ih je obojila i iscrtala Pavlina, naša čuvena prelepa i najboljeg mogućeg glasa, i napravila za Vukana, Danila i Milicu, na njima su njihova imena. Još jednom čestitam praznik, posebno našem narodu na KiM, oni su duša i srce našeg naroda i beskrajno im hvala na ovom poklonu. Još jedanput, Hristos vaskrse - zaključio je Vučić.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim pravoslavnim vernicima, koji Vaskrs slave po julijanskom kalendaru. 

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Sara

05.05.2024 20:04

Srbija i Kina su veliki prijatelji.

Lola

05.05.2024 20:05

Sutra ambasadora, a u utorak, daće Bog, predsednika Kine.

Jovan

05.05.2024 20:05

Veoma važan sastanak za Srbiju.

Zoki

05.05.2024 20:07

Prijateljstvo između Srbije j Kine potvrđeno je bezbroj puta.