"MA SAMO LAGANO" Nesvakidašnji prizor u Bačkoj Palanci osvojio sve korisnike društvenih mreža (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.05.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova neobična scena izazvala je simpatije kod mnogih

"MA SAMO LAGANO" Nesvakidašnji prizor u Bačkoj Palanci osvojio sve korisnike društvenih mreža (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Danas je selo Mladenovo, kod Bačke Palanke, bilo poprište pravog malog spektakla kada je jedan vozač zabeležio neobičan prizor - kornjaču koja je odlučila da pređe ulicu.

Snimak koji je podeljen na Instagram stranici "192_rs" prikazuje ovu neodoljivu scenu, dok vozač strpljivo čeka da kornjača pređe put svojim laganim korakom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kornjača je svojim "laganim" tempom prešla put, ostavljajući za sobom zapanjene poglede prolaznika i vozača. Kako je došla na ulicu i da li je pobegla nekom vlasniku, trenutno nije poznato. Ipak, ova neobična scena izazvala je simpatije kod mnogih, a sigurno je da se nadamo da je kornjača stigla na svoje odredište bezbedno.


Ovaj prizor nas podseća da priroda često ima svoj način da nas iznenadi i da nam pokaže svoju lepotu čak i u urbanim sredinama. Ponekad nam je potrebno samo malo strpljenja i pažnje da bismo uživali u ovakvim jedinstvenim trenucima.

Mladenovo je, zahvaljujući ovoj neobičnoj epizodi, postalo tema razgovora među meštanima i šire. Mnogi su se složili da je ovo bio prizor vredan zabeležavanja i deljenja sa drugima, a kornjača je postala neka vrsta lokalne zvezde, bar na neko vreme.

Prisustvo divljih životinja u urbanim sredinama često nas podseća na to koliko je priroda nepredvidiva i koliko je važno očuvati ravnotežu između čoveka i životinja. Kornjača koja prelazi ulicu u Mladenovu je samo jedan od primera kako se divlje životinje snalaze i prilagođavaju životu u gradskom okruženju.

Ova neobična scena nas takođe podseća na to koliko je važno saosećanje prema životinjama i pažnja koju treba posvetiti njihovom blagostanju, čak i kada se nađu u našem gradskom okruženju.
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading