NAORUŽAJTE SE STPLJENJEM: Počelo je masovno vraćanje Beograđana u prestonicu (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.05.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turisti koji su odlučili da provedu praznike van doma, suočavaju se sa izazovima povratka kući.

NAORUŽAJTE SE STPLJENJEM: Počelo je masovno vraćanje Beograđana u prestonicu (VIDEO)

Foto: Tanjug

Mnogi turisti koji su odlučili da spoje prvomajske praznike sa vaskršnjim, i provedu odmor van doma, polako se vraćaju svojim kućama, a na određenim deonicama formirale su se kilometarske kolone. Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, na Ibarskoj magistrali iz smera Barajeva ka Beogradu formirala se "reka vozila", a doslovno je branik na braniku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Velike kolone formirale su se i na graničnom prelazu Batrovci na ulazu u Srbiju, a gužve se tek očekuju. Podsetimo, dugačke kolone vozila i višesatna čekanja na graničnim prelazima zabeležena su u nedelju i prema Hrvatskoj iz pravca Bosne i Hercegovine na severu zemlje, a na jugu u suprotnom smeru, pošto se građani Bosne i Hercegovine vraćaju posle kombinovanja prvomajskih praznika sa vikendom u toj zemlji.

Turisti koji su odlučili da provedu praznike van doma, suočavaju se sa izazovima povratka kući. Granični prelazi i glavne magistrale su prepune vozila, što rezultira formiranjem dugih kolona i višesatnim čekanjima.

Putnicima se preporučuje da prate stanje na putevima putem saobraćajnih informacija i da budu strpljivi tokom povratka kući. Takođe, savetuje se da se planiranje puta prilagodi očekivanim gužvama kako bi se izbegle nepotrebne frustracije i vreme provedeno u saobraćajnim zastojima.

Povratak turista sa prvomajskog odmora donosi sa sobom izazove u saobraćaju, a granični prelazi i glavne saobraćajnice su trenutno pod velikim pritiskom. Važno je da putnici budu strpljivi i da prate saobraćajne informacije kako bi sigurno stigli do svojih destinacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading