EVO KAKVO JE STANJE NA GRANICAMA NA VASKRS: Oglasila se granična policija!

Autor:

Vesti

05.05.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na GP Bačka Palanka, normalizovan je saobraćaj za PMV, kao i za TMV ukupne mase do 3,5 tone.

EVO KAKVO JE STANJE NA GRANICAMA NA VASKRS: Oglasila se granična policija!

Foto: Tanjug

Prema informacijama Uprave granične Policije RS – dobijenim u 17:15h nema zadržavanja na (PMV) putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Nema zadržavanja ni na (TMV) teretnim terminalima naših graničnih prelaza.

Granični prelaz - Horgoš II - u dogovoru sa mađarskim graničnim organima, odlučeno da će granični prelaz Horgoš 2, počevši od večeras pa nadalje, biti otvoren i raditi od 05 do 23 časa.

Napomena: Na GP Bačka Palanka, normalizovan je saobraćaj za PMV, kao i za TMV ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, iz razloga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.

Od 8. 4. 2024. na snazi je zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila čija ukupna masa prelazi 5 tona, zbog oštećenja mosta preko reke Drine „Karakaj“ na državnom putu I B reda broj 26, u zoni graničnog prelaza Mali Zvornik, pri čemu se sabraćaj za navedena vozila alternativno odvijati preko graničnog prelaza u Ljuboviji.

Dugačke kolone vozila i višesatna čekanja na graničnim prelazima zabeležena su u nedelju prema Hrvatskoj iz pravca Bosne i Hercegovine na severu zemlje, a na jugu u suprotnom smeru, pošto se građani Bosne i Hercegovine vraćaju posle kombinovanja prvomajskih praznika sa vikendom u toj zemlji.

Kako je saopšteno iz Automoto saveza BiH sa sedištem u Mostaru, duge su kolone putničkih vozila na graničnim prelazima Izačić, Velika Kladuša, Gradina, Bosanska Gradiška, Bosanski Brod i Orašje na izlazu iz Bosne i Hercegovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

Komentari (0)

Loading