KAKO JE I OBEĆAO: Saopšteno gde će predsednik Vučić prvo premestiti svoju KANCELARIJU

Autor:

Vesti

03.09.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde će narednih sedam dana obavljati sve državničke poslove.

KAKO JE I OBEĆAO: Saopšteno gde će predsednik Vučić prvo premestiti svoju KANCELARIJU

Foto: ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sve svoje državničke obaveze u narednih sedam dana obavljaće u Loznici gde će privremeno imati svoju kancelariju.

Prema pisanju Informera, Vučić će boraviti u kasarni u Loznici. Razgovaraće sa narodom i odgovarati na navode opozicionih medija.

Podsetimo, sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije da će svoju kancelariju preseliti u Loznicu.

Podsećamo, danas se u Palati Srbija održava svečani događaj u kojem predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prima akreditivna pisma petoro novoimenovanih ambasadora u Srbiji.

Predsednik Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma nove ambasadorke Kraljevine Švedske Šarloti Samelin i istakao da je Švedska jedan od najznačajnihih partnera Srbije, te da će u narednom periodu biti intenzivirani politički dijalozi.

- Uputio sam srdačnu dobrodošlicu ambasadorski Kraljevine Švedske Šarloti Samelin i poželeo mnogo uspeha tokom obavljanja dužnosti u Srbiji.

Švedska je jedan od najznačajnijih skandinavskih partnera naše zemlje stoga smo opredeljeni da u narednom periodu jačamo uzajamno korisnu saradnju i dodatno intenziviramo naš politički dijalog na svim nivoima.

Razgovarali smo i o nizu regionalnih i globalnih pitanja, a ja sam još jednom potvrdio opredeljenje Srbije da da pun doprinos regionalnoj stabilnosti.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma ambasadorke Kraljevine švedske u Republici Srbiji Šarlote Samelin - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Mulan

03.09.2024 12:38

Uskoro će biti poplava vesti na tajkunskim medijima kako će nas uveravati da je razgovor sa građanima protivustavan. Čekajte samo i vidite za par sati.

veljko

03.09.2024 12:41

Odlicna odluka predsednika kao i uvek, bravo!

Branko N

03.09.2024 12:44

Ono što Vučić obeća on to i ispuni. Obećao da će svoj kabinet na jednu nedelju dana izmestiti negde u Zapadni deo Srbije i evo on će to i da uradi.

Maja

03.09.2024 12:56

Misljenje naroda je predsedniku izuzetno važno.