FEDERER SE DOTAKAO NOVAKOVOG ZLATA NA OI: Njegove reči će šokirate sve!

Autor:

Sport

03.09.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Federer konačno progovorio.

FEDERER SE DOTAKAO NOVAKOVOG ZLATA NA OI: Njegove reči će šokirate sve!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je konačno ostvario svoj san osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon pobede nad Karlosom Alkarazom, srpski teniser je ispunio jedini preostali cilj u svojoj karijeri. Ovaj trijumf je izazvao veliku pažnju i čestitke širom sveta, uključujući i one od strane njegovih kolega tenisera.

Jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića, Rodžer Federer, konačno se oglasio povodom Novakovog zlata. Federer je istakao da je ovo bio sjajan trenutak ne samo za tenis, već i za sport uopšte. Njegove reči su iznenadile mnoge, s obzirom na ranije rivalstvo između ova dva tenisera.

- Bio je to sjajan trenutak ne samo za tenis, nego i za sport uopšte. Nakon svih slomova koje je doživeo na Olimpijskim igrama tokom godina, on to zaslužuje. Srećan sam zbog njega. On je ikona našeg sporta - rekao je Federer.

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Uspeh Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama još jednom je potvrdio njegov status ikone tenisa. Kroz godine rada, truda i predanosti, Đoković je postao ne samo jedan od najboljih tenisera u istoriji, već i inspiracija za mnoge mlade sportiste širom sveta. Njegova upornost i mentalna snaga su često bili ključni faktori koji su ga doveli do vrha, a zlato na Olimpijskim igrama samo je potvrdilo njegovu izuzetnost.

Pored Rodžera Federera, mnoge druge teniske veličine su uputile čestitke Novaku Đokoviću povodom osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Rafael Nadal, njegov dugogodišnji rival, takođe je čestitao Đokoviću na velikom uspehu. Ova podrška pokazuje koliko je Novak Đoković cenjen i poštovan među svojim kolegama, te kako je njegov uspeh doživljen kao važan momenat za ceo svet tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading