HOROSKOP ZA PONEDELJAK 2. SEPTEMBAR! Ovnovi - oprezno sa novcem, aspekti su nepovoljni, Strelci - opet iste greške i stari problem!

Autor:

Vesti

02.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 2. SEPTEMBAR! Ovnovi - oprezno sa novcem, aspekti su nepovoljni,  Strelci - opet iste greške i stari problem!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, nepovoljni aspekti donose vam poteškoće u komunikaciji, ali i na polju finansija. Obazrivo s novcem. Bikovi, danas možete imati prepreke u komunikaciji, što može drastično da uspori tempo rada. Blizanci, prepreke i zastoj ukoliko se bavite privatnim biznisom. Neophodno je da primenite fleksibilan plan u bližoj budućnosti. Rakovi, glavni izazov jeste završetak projekta u roku. Akcenat je na dobroj organizaciji i vašem oslanjanju na tim. Lavovi, od ključnog je značaja da ne ulazite u raspravu s nadređenima. Važne odluke rešavajte na nivou kolektiva. Device, nepovoljni aspekti na ovom polju donose vam problematičnu situaciju što se tiče novca. Pripremite rezervni plan.

Vage, ovaj dan vam donosi stabilizaciju u odnosu s partnerom. Romantičan izlazak udvoje biće veoma prijatan. Škorpije, krizu poverenja između vas i partnera trebalo bi da rešite po hitnom postupku. Čuvajte se ishitrenih odluka. Strelci, obnavljanje veze s bivšom ljubavi može se pokazati kao loša ideja. Opet iste greške i stari problemi. Jarci, vaš odnos s partnerom je ispunjen nežnošću i ljubavlju. Uspeh u ostvarenju zajedničkog cilja vas veoma raduje. Vodolije, nesuglasice s osobom s kojom ste u vezi su sve češće. Trebalo bi da joj posvetite više vremena. Ribe, ljubavna avantura s osobom koju ste upoznali na poslu može da se pretvori u nešto više. Javila se snažna hemija.

Što se zdravlja tiče, Vodolije će mučiti prehlada, Škorpije glavobolja...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading