MI ĆEMO NASTAVITI DA SE PONAŠAMO ODGOVORNO! Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama! (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.09.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna nedelja je za nama.

MI ĆEMO NASTAVITI DA SE PONAŠAMO ODGOVORNO! Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je radnu nedelju koja je na izmaku.

- Za nama je veoma važna nedelja. Poseta francuskog predsednika još jednom je potvrdila tradicionalno dobre prijateljske odnose naših zemalja i naroda. Dogovorili smo mnogo važnih projekata koji će ojačati naše partnerstvo i doneti dobra Srbiji. Imali smo mnogo bitnih sastanaka na GLOBSEC2024 o svim važnim pitanjima, a posebno u svetlu onoga to se dešava na Kosovu i Metohiji. Mi ćemo nastaviti da se ponašamo odgovorno, da radimo sa našim narodom i pokušamo da sačuvamo mir i njihov opstanak.

- Bilo je dobro što smo ovde prisutni, da razgovaramo, obnovimo stare i napravimo nove kontakte. Dogovorili smo važne bilateralne posete, a do kraja ove godine očekujem i napredak Srbije na evropskom putu. Naša zemlja je posvećena reformama i svom evrospkom putu, ali na prvom mestu ekonomskom razvoju i boljem životu svih svojih građana. Važno je da guramo napred i ja ću nastaviti da radim na tome - napisao je predsednik Vučić ispod videa na svom Instagram nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading