OVO DO SADA NIJE VIĐENO U GORNJEM MILANOVCU! Kolima pokušao nešto nemoguće, "TRAJNO ODUZETI DOZVOLU" (FOTO)

Autor:

Vesti

01.09.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načinjena je manja materijalna šteta

OVO DO SADA NIJE VIĐENO U GORNJEM MILANOVCU! Kolima pokušao nešto nemoguće, "TRAJNO ODUZETI DOZVOLU" (FOTO)

Foto: facebook.com/Goran Vesić

U Gornjem Milanovcu zabeležena je neobična scena kada je vozač automobila marke "alfa romeo" odlučio da vozi niz stepenice umesto ulicom. Fotografije koje su objavljene na Instagram profilu "192_rs" prikazuju ovaj neobičan prizor, uz manju materijalnu štetu na vozilu i izliveno ulje duž stepenica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Reakcije na društvenim mrežama

Nakon ovog događaja, javnost je burno reagovala na društvenim mrežama. Kompletnu situaciju prati lavina komentara korisnika, izražavajući osudu i zapanjenost. "Oduzeti dozvolu trajno", "Žalosno je ko sve danas ima vozačku", "Ja sam mislio da su neispravni samo automobili, ne i vozači" - samo su neki od komentara koji su se pojavili ispod objave.

Šta se zapravo desilo?

Do sada nije jasno da li je vozač namerno skrenuo sa puta i završio na stepenicama ili je u pitanju bila bahata vožnja. Detalji o ovom neobičnom događaju još uvek nisu potpuno jasni, ali je očigledno da je izazvao dosta pažnje i reakcija.

Ovaj incident sigurno će ostati upamćen kao jedan od neobičnijih događaja u Gornjem Milanovcu i podsetiti nas na to koliko neočekivane situacije mogu da se dese u svakodnevnom životu.

Divljao maloletnik

Podsetimo, pre izvesnog vremena pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su  zaustavili vozilo marke "BMW X6", koje se na državnom putu Beograd - Ljig kod Lazarevca, kretalo brzinom od 113,3 kilometara na čas, nakon čega je utvrđeno da je vozilom upravljao maloletnik (14) koji nema vozačku dozvolu.

 

 

Ono što je zaprepastilo posebno jeste to što je pored četrnaestogodišnjaka, na suvozačevom mestu, sedeo njegov otac (39).

Prekršajne prijave za maloletnika i oca

Nakon zaustavljanja vozila, obavljena su neophodna proveravanja i utvrđeno je da je četrnaestogodišnjak zaista upravljao vozilom.

U skladu sa zakonom, vozilo i vozač su isključeni iz saobraćaja, a podnete su i prekršajne prijave protiv maloletnika i njegovog oca. Ova situacija jasno ukazuje na ozbiljnost problema sa nelegalnim upravljanjem vozilima, posebno kada su u pitanju maloletnici.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading