"KOLIKO JE TO GOLEMO, TO JE NEŠTO NEVEROVATNO": Kad se čuveni Vladica zmijar popeo na tavan u Bujanovcu i njemu srce zaigralo od straha! (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.09.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko se boji insekata i gmizavaca, bolje da ne gleda.

"KOLIKO JE TO GOLEMO, TO JE NEŠTO NEVEROVATNO": Kad se čuveni Vladica zmijar popeo na tavan u Bujanovcu i njemu srce zaigralo od straha! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/udruzenje_poskok

Čuveni zmijar Vladica Stanković iz Vladičinog Hana, inače vatrogasac-spasilac i prvi čovek Udruženja Poskok, kog širom Srbije od milja zovu i gospodarom zmija jer se nijedne ne plaši, ovog puta zastao je u čudu.

Da mu nije bilo svejedno, vidi se i čuje i na snimku jer u nekoliko navrata ne prestaje da se čudi onime što vidi.

- Koliko je to golemo, to je nešto neverovatno! Koliko je tu ludila - čuje se na snimku sa tavana na kojem je Vladica pokazao ogromno gnezdo stršljenova koji su se tu naselili.

Prizor je doslovno kao iz horor filma, a ko je boji pčela, osa i stršljena, ovo bolje da ne gleda.

Vladica je pre neki dan pomogao i porodici u selu Šaince kod Trgovišta gde su se u roletnu prozora dečje sobe takođe ugnezdili stršljenovi što je više nego opasno.

"Sad ćemo da ih rešimo na jedan doktorski način!"

Podsećamo, skoro je Vladice podelio video-snimak na kome je pokazao kako hvata smuka koja je ušla u jednu kuću i pojela kanarinca.

- Ovo je specifična situacija - naglasio je i dodao da je ušao u kavez kako bi se hranio i da je tom prilikom udavio još jednu pticu.

Na snimku se jasno vidi i da je životinja pojela drugu pticu, kao i da zbog toga Vladica nije uspeo da je provuče kroz uzak prostor na kavezu.

Uostalom, sami pogledajte i ovaj snimak:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading