HAVARIJA NA VODOVODNOJ MREŽI! Neće biti vode sigurno do sutra popodne!

Autor:

Vesti

01.09.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da je cev većeg prečnika biće potrebno više časova za sanaciju kvara, a preciznije vreme znaće se u toku prepodneva kada se utvrdi stepen oštećenja cevi, kaže Gajin.

HAVARIJA NA VODOVODNOJ MREŽI! Neće biti vode sigurno do sutra popodne!

Foto: Promo foto

Havarija većeg obima dogodila se u večernjim časovima na vodovodnoj mreži kod nadvožnjaka u najvećem gradskom stambenom naselju Bagljaš, u Zrenjaninu, a stambeni objekti u okolini su bez vode. 

-  Ekipe  gradakog vodovoda nalaze se na mestu havarije, preduzete su sve neophodne radnje kako bi se sprečilo dalje izlivanje većih količina vode - ističe  mr Siniša Gajin, zadužen za odnose sa javnošću u ovom preduzeću, uz napomenu da zbog otežanih uslova, odnosno prisustva većeg broja podzemnih instalacija u neposrednoj blizini vodovodne cevi, kao i činjenice da je u pitanju cev većeg prečnika, nije moguće trenutno izvršiti radove na sanaciji havarije i oni će biti započeti u ranim jutarnjim časovima. 

- S obzirom na to da je cev većeg prečnika biće potrebno više časova za sanaciju kvara, a preciznije vreme znaće se u toku prepodneva kada se utvrdi stepen oštećenja cevi, a zgrade u okolini nadvožnjaka biće bez vode do momenta završetka radova - dodao je Gajin, uz potvrdu da če odmah nakon završetka sanacije, voda biti puštena u mrežu, pišu Novosti.

Podsećamo, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar u Beogradu, u ponedeljak 02.09.2024. godine od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači parne strane Bulevara kralja Aleksandra, od Sinđelićeve do Sredačke ulice, kao i potrošači u Sinđelićevoj ulici broj 1.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading