OVO MOGU SAMO DELIJE! Crveno-beli pomogli ugroženima na KiM (FOTO)

Autor:

Sport

19.08.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapa dole.

OVO MOGU SAMO DELIJE! Crveno-beli pomogli ugroženima na KiM (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdafk

KiM

Fudbalski klub Crvena zvezda nedavno je sproveo humanitarnu akciju posetivši manastire i ugrožene sredine na Kosovu i Metohiji. Tim "crveno-belih" uručio je finansijsku pomoć kao gest solidarnosti prema srpskom narodu na ovom području.

U saopštenju koje je klub izdao povodom ove akcije istaknuto je da je Crvena zvezda još jednom pokazala svoju podršku srpskom narodu. Naglašeno je da su teške situacije zadesile srpski narod na Kosovu i Metohiji i da je podrška koju pruža Crvena zvezda od presudnog značaja za lokalno stanovništvo.

Tokom posete, domaćini su izrazili veliku radost zbog dolaska predstavnika Crvene zvezde i istakli da im je osim materijalne pomoći, takođe od velikog značaja i emotivna podrška koju dobijaju od strane kluba. Ova gesta solidarnosti ima poseban značaj za ugrožene sredine na Kosovu i Metohiji, pružajući im osećaj da nisu sami u teškim trenucima.

Crvena zvezda, kao jedan od najvećih i najpoznatijih fudbalskih klubova u regionu, svojim angažmanom pokazuje da je više od sportskog tima. Njihova posvećenost pružanju pomoći i podrške ugroženim zajednicama predstavlja primer odgovornog ponašanja prema društvenim i humanitarnim pitanjima.

Ova humanitarna akcija je samo jedan od primera angažmana Crvene zvezde u pomoći zajednicama u teškoćama. Njihova posvećenost pružanju podrške ugroženim sredinama predstavlja važan deo njihovog identiteta i doprinosi izgradnji snažnijeg i solidarnijeg društva.

Poseta i finansijska pomoć koju je Crvena zvezda pružila manastirima i ugroženim sredinama na Kosovu i Metohiji predstavljaju primer humanosti i solidarnosti. Njihova podrška ima dubok emotivni i simbolički značaj za lokalno stanovništvo, pružajući im ohrabrenje i nadu u teškim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading