ODREĐEN JE TERMIN ŽREBA! Evo kad ćemo saznati ko je Noletov prvi protivnik na US openu

Autor:

Sport

19.08.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ljubitelji tenisa s nestrpljenjem iščekuju Novakov pokušaj da odbrani titulu.

ODREĐEN JE TERMIN ŽREBA! Evo kad ćemo saznati ko je Noletov prvi protivnik na US openu

Foto: PEDJA MILOSAVLJEVIC / AFP / Profimedia

Poslednji frend slem turnir u sezoni US open održaće se od 26. avgusta do 8. septembra, a svi ljubitelji tenisa s nestrpljenjem iščekuju Novakov pokušaj da odbrani titulu. Srpski teniser će pokušati da dođe do svoje 25. titule na najvećim turnirima, a pete u Njujorku, gde je već ostvario izuzetne uspehe.

Na ovogodišnjem US openu Novak će biti drugi nosilac, što znači da se pre finala neće moći sastati s prvim teniserom sveta Janikom Sinerom. Iako su postojale bojazni da će Novak doživeti pad na ATP listi, rezultati u Sinsinatiju su mu išli u korist, te će ostati na drugom mestu.

Republika

Foto: Profimedia

 

 


Žreb za US open će se održati u četvrtak 22. avgusta, u 18 časova, a lista nosilaca još nije određena zbog očekivanja završetka mastersa u Sinsinatiju. U finalu ovog turnira sastaće se Janik Siner i Frensis Tijafo, a tek nakon toga će biti poznato ko će biti nosioci na US openu.

Očekuje se da će Novak Đoković imati izuzetnu podršku svojih navijača i da će pružiti izvanredne partije na ovom prestižnom turniru. Svi ljubitelji tenisa će s nestrpljenjem pratiti svaki njegov meč i nadati se još jednoj velikoj pobedi na terenima Flešing Medouza.

Podsetimo, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ostvario je neviđeni uspeh kada je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojio zlatnu medalju, nakon pobede nad mladim španskim talentovanim teniserom Karlosom Alkarazom sa 2:0 (7:6, 7:6).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading