TRESE SE OSTRVO! Arsenal dovodi prvaka Evrope!

Autor:

Sport

19.08.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova transfer-bomba!

TRESE SE OSTRVO! Arsenal dovodi prvaka Evrope!

Foto: Profimedia

Arsenal je na pragu dovođenja još jednog pojačanja - vezista Real Sosijedada Mikel Merino trebalo bi do kraja nedelje da potpiše ugovor sa "tobdžijama". Transfer Merina u Arsenal poprimio je odlike rolerkostera. Najpre je bio viđen na Emirejtsu, pa se pisalo da će posao propasti, a sad Španci pišu da je pitanje dana kad će sve biti ozvaničeno.

"Tobdžije" će platiti 35.000.000 evra za usluge španskog reprezentativca, čime se potvrđuje visoka cena i kvalitet, koji Merino donosi sa sobom. Prošle sezone je bio jedan od najboljih igrača Sosijedada, a kvalitet je potvrdio i u dresu Španije tokom pohoda na titulu evropskog šampiona. Njegov gol za pobedu protiv Nemačke u poslednjim trenucima produžetaka u četvrtfinalu bio je jedan od ključnih na turniru.

Foto: Profimedia

Mikel Merino

Dolazak Mikela Merina u Arsenal predstavlja i povratak Španca u Premijer ligu. Ranije je nosio dres Njukasla, a tokom karijere je igrao i za Osasunu i Borusiju Dortmund. Njegov povratak u Premijer ligu sigurno će privući pažnju javnosti, s obzirom na njegovu raniju uspešnu karijeru u Engleskoj.

Transfer Mikela Merina u Arsenal postao je prava saga sa mnogo preokreta. Nakon što je bio viđen na Emirejtsu, javnost je bila uverena da će se transfer desiti, ali su se brzo pojavile glasine da će posao propasti. Međutim, kako se bližio kraj nedelje, Španci su počeli da pišu o tome da je samo pitanje dana kada će sve biti ozvaničeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading