POČELE PRIPREME CRVENO-BELIH! Zvezda u novoj sezoni brani titule (VIDEO)

Autor:

Sport

19.08.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Janis Sferopulos na raspolaganju, pored starosedelaca, imaće i pojačanja.

POČELE PRIPREME CRVENO-BELIH! Zvezda u novoj sezoni brani titule (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde obavili su u ponedeljak testiranja u Zavodu za sport i odmah posle toga se uputili u Staru Pazovu, gde će tokom ove nedelje obaviti prvi deo priprema pred početak nove sezone.

Trener Janis Sferopulos imaće na raspolaganju 14 igrača u Staroj Pazovi, dok će se ekipi tokom nedelje pridružiti reprezentativci Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, koji su dobili nekoliko dana odmora nakon nastupa na OI u Parizu.

Trener Janis Sferopulos na raspolaganju, pored starosedelaca, imaće i pojačanja Kodija Miler-Mekintajera, Ajzeu Kenana, Majka Dauma, Uroša Plavšića, Ognjena Dobrića i Nikolu Kalinića.

 

 

Crveno-beli u novoj sezoni brane titule u ABA ligi i Košarkaškoj ligi Srbije, kao i trofej namenjen pobedniku Kupa Radivoja Koraća.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde će zaigrati protiv ekipe Jahorine, prošlosezonskog šampiona sa Pala, u spektakularnom meču koji će se održati 28. avgusta u dvorani "Peki".

Pripremni period za šampiona AdmiralBet ABA lige i Superlige Srbije počinje u ponedeljak, a prva nedelja će biti održana u Staroj Pazovi, pre nego što se ekipa preseli u dvoranu "Aleksandar Nikolić".

Posle toga, sledi putovanje na meč s Jahorinom, a potom će izabranici Janisa Sferopulosa imati provere sa Igokeom, kao i učešće na prijateljskom turniru u Grčkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading