SVOJIM RADOM JE ZASLUŽIO POZIV! Oglasili su se iz Humske za Republiku povodom Piksijevog spiska!

Autor:

Sport

19.08.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi napravio velike rezove!

SVOJIM RADOM JE ZASLUŽIO POZIV! Oglasili su se iz Humske za Republiku povodom Piksijevog spiska!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Fudbalska reprezentacija Srbije nakon kraha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj kreće u nove izazove. ''Orlovi'' započinju učešće u A diviziji Lige Nacije, a prvu utakmice igraju protiv prvaka starog kontinenta, Španije u Beogradu 5. septembra, dok će tri dana kasnije u Kopenhagenu na megdan Danskoj.

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Stojković Piksi

Selektor nacionalnog tima, Dragan Stojković Piksi saopštio je širi spisak za ta dva meča, a na njemu se vidi da su napravljeni veliki rezovi. Stojković je podmladio tim, a na spisku se konačno našao i golman Partizana, Aleksandar Jovanović koji je svojim sjajnom bravurama zalužio ovaj poziv. Jovanović je tokom čitave prošle sezone bio heroj crno-belih, a da njega nije bilo, tim iz Humske bi bio takmičarsku godinu okončao na sredini tabele.

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

Sportski direktor Parizana, Ivica Kralj je za Republiku istakao da je Jovanović odavno zaslužio taj poziv i da veruje da će na odličan način predstavljati Srbiju i crno-bele.

Foto: Starsport

Ivica Kralj

- Drago mi je da je konacno na spisku reprezentativaca jer je svojim radom i odbranama to odavno zasluzio.Verujem da ce na najbolji nacin predstavljati Srbiju i Partizan - poručio je nekadašnji čuvar mreže.

Takođe, prokomentarisao je i ostatak spiska i naveo da pozdravlja odluku Piksija da podmladi tim.

- Vidim puno mladih igraca sto u svakom slucaju pozdravljam - jasan je Ivica Kralj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading