KIŠNI BODO DOČEKAO ZVEZDU! Stigli crveno-beli: Neka ZASIJA ceo SEVER! (FOTO)

Autor:

Sport

19.08.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno je sigurno - biće to zanimljiv meč!

KIŠNI BODO DOČEKAO ZVEZDU! Stigli crveno-beli: Neka ZASIJA ceo SEVER! (FOTO)

Foto: Republika

Norveška

Aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda, započinje svoju borbu za ulazak u Ligu šampiona utakmicom protiv norveškog kluba Bodo/Glimta, u prvoj utakmici plej-ofa. Ovaj važan susret igra se sutra uveče, s početkom u 21.00 časova.

Ekipa Crvene zvezde, na čelu sa trenerom Vladanom Milojevićem, otputovala je jutros za Norvešku. Putovanje do Bodea, grada na severu zemlje, trajalo je gotovo tri sata. Po dolasku, tim će održati trening kako bi se privikao na specifične klimatske uslove i podlogu, koji su znatno drugačiji i hladniji u odnosu na one u Beogradu. Imamo prilike da vidimo kako se vreme "narogušilo", te našim crveno - belima sigurno neće biti lako.

Foto: Republika

Kišni oblak koji je sačekao zvezdaše

Norveški predstavnik, Bodo/Glimt, osigurao je plasman u plej-of eliminacijom Jagijelonije u prethodnom kolu. Očekuje se da će duel između ova dva tima biti izuzetno napet, sa revanš mečom zakazanim za sledeći utorak na beogradskoj Marakani. Klimatski uslovi u Norveškoj, s hladnijim vremenom i drugačijom podlogom, sigurno će imati uticaj na igru. Fudbaleri Crvene zvezde, koji su navikli na toplije beogradske temperature, moraće brzo da se prilagode kako bi zadržali šanse za povoljan rezultat.

Republika

Foto: Republika

Fudbaleri Zvezde stigli u Norvešku

Crvena zvezda ulazi u ovu utakmicu s jasnom ambicijom da iz Norveške donese rezultat koji će im olakšati posao u revanšu pred domaćom publikom. Navijači su puni iščekivanja pred ovaj ključni dvomeč, koji bi mogao da odredi njihov dalji put u evropskim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading