BODE JE FAVORIT PROTIV NAS! MILOJEVIĆ DAJE PREDNOST NORVEŽANIMA PRED PLEJ-OF: Imaju ono što nama fali - kontinuitet

Autor:

Sport

19.08.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pred važnim izazovom.

BODE JE FAVORIT PROTIV NAS! MILOJEVIĆ DAJE PREDNOST NORVEŽANIMA PRED PLEJ-OF: Imaju ono što nama fali - kontinuitet

Foto: Starsport

-Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21.00 čas igraju protiv Bodo/Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona. Trener šampiona Srbije, Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja pred ovaj veoma bitan meč.

Da li je realno da Zvezda ovde završi sve?

- Mislim da nije korektno postavljati to pitanje, danas vidite koliko je fudbal porastao u svim fazama i stvarno mislim da je možda pre par decenija bilo moguće pričati o tome, ali sada je nezahvalno i ne možemo na takav način da se propremamo. Vi uvek znate da će moj tim imati respekt prema protivniku, normalno ne plasimo se ničega. Dve su utakmice u pitanju i razmišljamo samo da sutra odigramo što bolje. Iz te igre koju budemo ostvarili videćemo kakav će rezultat biti na kraju - započeo je Miloje.

23 stepeni razlike i veštak da li je hendikep?

- Očekujemo po načinu igre Bodea jednu brzu utakmicu. Mislim da se dosta vremena pričalo o podlozi. Tačno je veštak je, biće brze, ne znam da li ć biti sutra kiše ili ne. U svakom slučaju jedna podloga koja nije nama uobičajena. Odigrali smo poslednju utakmicu sa Zelezničarom na toj podlozi, ali ta podloga koja je dobra u Pančevu nema nikakve veze sa ovom ovde. Bodu je stil igre da igraju brzo, sa hitrim pasovima, imaju brze igrače. Moramo da se adaptiramo na teren to je prvo i osnovno - dodao je trener Zvezde.

Foto: Republika.rs

Vladan Milojević

Stanje igrača?

- Glazer nije krenuo sa nama i on ce biti off za sada. Nije doslo do pogoršanja povrede, ali iz predostrožnosti da ne dođe do gorih problema. Imam poverenje u Marka i želim da mu čestitam na pozivu reprezentacije. Svi igrači su ovde sa nama i videćemo, imamo malih problema ali i vremena da se opredelimo za prvih 11 - naveo je on.

Da li će Bodo da stisne ili će biti rovoska borba?


Bode je ekipa koja već dugo godina igra u jednom sistemu i zato su na mapi Evrope. Poslednjih godina su stalno šampipni svoje zemlje, jedna organizovana ekipa, disciplinovana imaju svoj stil igre i neće ga menjati. Sigurno će na domaćem terenu igrati agresivno kao i do sad i sigurno ćemo i mi odgovoriti na njihovu agresiju sa našom. Biće zanimljiva utakmica i rovovska bitka - to očekujem - rekao je i nastavio:

- Spremali smo se celog leta za ovu utakmicu. Ovo je fudbal i mi smo jedna ekipa koja igra protiv protivnika koji može da otvori šampanjac u ovom momentu što se tiče njihovog prvenstva, u full ritmu su. Sa druge strane mi izlazimo iz priprema i posle dolaska mnogih reprezentativaca. Nije mi nepoznanica Bodo nego naše stanje, to mi je najveci prpblem... Moramo da radimo stvari u hodu, a imamo ovako značajnu utakmicu. Nismo sigurno još na maksimalnom, ali se nadamo da ćemo biti bolji nego u prošlim utakmicama - naveo je Milojević.

Prema kladionicama Bode je favorit, kojim rezultatom biste bili zadovoljni?

- Ne znam da igram kladionicu i nikad je nisam igrao, ako su oni tako rekli oni nešto znaju. Sa druge strane nikad nisam ništa prognozirao mislim da treba da damo svoj maksimum i videćemo kako ce to izgledati - istakao je.

Marko Ilic već igrao u Norveškoj?

- Mi nismo znali da ćemo da izvučemo Bodo kad smo dovodili Marka ali je sigurno on kvalitetan igrač i čovek. Ali nema tu nekih novih informacija od njega koje već nismo znali, kao što i Bode zna sve o nama.. Mislim da je neka prednost zadovoljavajuća od Bodea što se igra na vestačkoj travi, takvo je podneblje. Kod nas igramo na velikim temperaturama i terenima koji nisu u najboljem stanju. Sa te strane Marko je i dobar golman i veliki profesionalac. Videcemo koliko će njemu pomoći to što je branio u Norveškoj - govorio je Miloje.

Kakva će biti reakcija u Srbiji ako izgubite?

- Mi smo takav narod, da ne kažemm neku težu reč, mi u ovom momentu dajemo sve od sebe, treniramo, znamo za koji klub nastupamo. Mi smo klub sa mnogo emocija, strasti, ljubavi... Ovo je sve fudbal i borićemo se za nas klub. Mi imamo mnogo igrača i promenili smo ih dosta i to je jako teško. Filozofija našeg kluba i Bodea je sasvim dijametralma, oni vraćaju dobre igrače, dok kod nas najbolji moraju da odlaze. A znate da Bode već ko zna koliko godina ima isti sistem... Mislim da im je i fizioterapeut isti, imaju kontinuitet i napravili su sebi vreme dok ga mi nažalost nemamo. Meni se to sviđa - objasnio je.

Da li je Bode onda favorit?

- Bode je favorit, veoma je lako pričati sad, ali pred utakmicu su šanse 50-50, mada je Bode blagi favorit zbog tog kontinuiteta koji imaju. Igraju rasterećeno, mi smo na početku sezone, ali imamo želju da dobedemo ovaj klub tamo gde pripada - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading