ISPLIVAO VRUĆI SNIMAK BIVŠE UČESNICE "ELITE": Seva međunožje na sedištu besnog auta, pokušala da sakrije rukom, ali sve USNIMILA KAMERA (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.08.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često se suočava sa osudama zbog svojih provokativnih izdanja.

ISPLIVAO VRUĆI SNIMAK BIVŠE UČESNICE "ELITE": Seva međunožje na sedištu besnog auta, pokušala da sakrije rukom, ali sve USNIMILA KAMERA (FOTO)

Foto: printskin instagram

Otkako je napustila rijaliti "Elita 7Slađana Lazić alijas Slađa Poršelina se maksimalno posvetila svom fizičkom izgledu, pa je prvo korigovala ono što je želela da promeni na sebi, a zatim sa mnogo više samopouzdanja krenula da obasipa pratioce objavama na društvenoj mreži.

Zbog svojih provokativnih izdanja Poršelina se nekad suoči i sa osudama, jer pojedini korisnici društvenih mreža smatraju da preteruje sa golotinjom. 

Međutim, današnji vrući snimak iz automobila je obradovao njene brojne pratioce.

Republika

Foto: printskin instagram

Slađi Poršelini seva međunožje

Naime, ona se snimala u mini haljini sa potpuno otvorenim dekoltetom, u kojoj su joj silikonske grudi bile na izvol'te. A vrhunac je bio kad joj je kamera skliznula u predelu međunožja i usnimila i donji veš, koji je čim je sevnula crvena tkanina, pokrila rukom.

Republika

Foto: printskin instagram

Slađa Poršelina voli da provocira

Inače, o Poršelini kruže razne priče, a javnost najviše intrigira odakle joj pare za luksuzan život kakav pokazuje na društvenim mrežama. Ona je i sama govorila o tome kako joj pripisuju da se zabavlja sa matorcima, ali što se više spekuliše o njenoj intimi i imovinskom stanju ona sve više provocira objavama, pa je tako nedavno objavila i slike svog novog stana, koji odiše prefinjenim luksuzom i modernim dizajnom.

Stan je uređen s puno pažnje i stila, sa dominacijom crnog mermera i belih zidova koji su savršeno usklađeni sa narandžastim akcentima, uključujući veliki krevet u toj boji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading