ZVEZDI NE IGRA VELIKU ULOGU ŠTO POBEĐUJE U PRVENSTVU: Trener norveškog tima pecnuo srpskog šampioona!

Autor:

Sport

19.08.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pred velikim izazovom.

ZVEZDI NE IGRA VELIKU ULOGU ŠTO POBEĐUJE U PRVENSTVU: Trener norveškog tima pecnuo srpskog šampioona!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali u Norvešku gde ih očekuje izazovna utakmica protiv tamošnjeg šampiona, Bode Glimta. Prva utakmica je zakazana za utorak od 21.00, a trener ekipe sa severa Evrope, Kjetil Knutsen, izrazio je poštovanje prema crveno-belima, ističući kvalitet njihovih individualnih igrača i međunarodno iskustvo.

- Crvena zvezda je skup veoma dobrih individualnih igrača, imaju međunarodno iskustvo. Mnogo je reprezentativaca, ofanzivnih fudbalera. Ne želim da navodim jednog ili dvojicu, znam da ćemo da sretnemo mnogo kvalitetnih rivala. Mi smo dobro pripremljeni za to - naveo je Knusten.

Foto: Profimedia

Kjetli Knusten

Bode će imati prednost igranja pred 8.000 navijača na stadionu u Norveškoj, ali i na veštačkoj travi koja će biti drugačija od onoga na šta su crveno-beli navikli. 

- Uvek je bolje igrati pred 50.000 ljudi, ali sam veoma ponosa da smo domaćini na Aspmiri. Imamo 8.000 navijača i veoma se radujemo njihovom dolasku. Srećni smo i što ćemo gostovati na istorijskom stadionu Marakani - naveo je on.

Knutsen je izrazio verovanje u svoj tim ističući da su šanse 50:50 i da je bitno da njegova ekipa odigra u skladu sa njihovom kulturom. Takođe, smatra da Zvezdi ne igra veliku ulogu što pobeđuje u Superligi Srbije.

- To je tačno. Zvezda je dominantna ekipa u domaćim okvirima, naučena je da pobeđuje. Ima, međutim, i nedostatke. Ne igra veliku ulogu što ne gube u prvenstvu. Poznajemo dosta dobro njihov tim, prilagođavaju se protivnicima. Optimisti smo - rekao je Knusten i dodao:

- Šanse su 50:50. Bitno nam je da odigramo u skladu sa našom kluturom. Utakmica nam dolazi u dobrom trenutku i imam dobar osećaj - jasan je Kjetli Knusten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading