OVOG PUTA NA TAPETI JE BIO RAFA: Novak i kada spava obara rekorde!

Autor:

Sport

19.08.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole pokazao kakav je majstor.

OVOG PUTA NA TAPETI JE BIO RAFA: Novak i kada spava obara rekorde!

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković (37) već 597. nedelja se nalazi u Top 2 na ATP listi, obarajući rekord Španca Rafaela Nadala (37) za sedam dana. Sa 428 nedelja provedenih na prvom mestu ATP ture, Đoković je postavio novi standard u istoriji "belog" sporta, dok je Nadal na istoj poziciji bio 209 nedelja. Ova statistika jasno pokazuje Đokovićevu dominaciju u svetu tenisa.

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Novak Đoković je iskoristio slobodno vreme kako bi se odmorio i proslavio uspeh sa najbližima. Sada je, nakon zasluženog predaha, počeo pripreme za predstojeći US Open. Trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde svakodnevno trenira na teniskim terenima u Portonovom.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Jedan detalj koji raduje njegove navijače jeste činjenica da Novak vežba bez steznika za koleno, koji je nosio tokom Vimbldona i Olimpijskih igara. Ovo je sigurno dobra vest za sve koji prate njegovu karijeru, jer ukazuje na njegovu oporavljenu formu i spremnost za nadolazeće izazove.

Đoković je još jednom dokazao da je neprikosnoveni kralj tenisa i da mu nema ravnog. Osvajanjem zlata u Parizu kompletirao je sve trofeje u karijeri koji su mu nedostajali i već sada može da se kaže da je najbolji teniser svih vremena. Ovo što je Novak sve postigao, retko ko da će moći da stigne. Noleta sada očekuje US Open gde brani titulu, a on će sigurno u Njujork ići sa ogromnom motivacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading