VELIKI MINUS ZA NOLETA OD GROBARA! Otišao na utakmicu crveno-belih, pa se brže-bolje POHVALIO! (FOTO)

Autor:

Sport

19.08.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nisu očekivali.

VELIKI MINUS ZA NOLETA OD GROBARA! Otišao na utakmicu crveno-belih, pa se brže-bolje POHVALIO! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Sve bliži početak najelitnijeg evropskog takmičenja u košarci Evrolige donosi uzbuđenje među navijače širom kontinenta. Klubovi su već sklopili ekipe za narednu sezonu, te se očekuje velika borba za plasman u top osam.

Jedna od interesantnih vesti koja je privukla pažnju jeste objava Evrolige na društvenim mrežama u kojoj je podeljena slika Novaka Đokovića s utakmice Crvene zvezde, uz opis o njegovoj podršci crveno-belima tokom prethodne sezone. Ova objava izazvala je reakcije navijača širom Evrope, a posebno je zanimljivo što je Novakov sin Stefan veliki navijač Partizana, te ih često možemo videti na utakmicama crno-belih.

 

 

Osim Novaka Đokovića, još nekoliko poznatih sportista je istaklo podršku evropskim klubovima. Navijači Partizana brzo su se oglasili, objavljujući sliku Đokovića s jedne od utakmica crno-belih tokom prošle sezone, dok je poznato da je Novakov sin Stefan veliki navijač ovog kluba. Takođe, navijači Crvene zvezde pohvalili su se slikom Luke Dončića, kao njenog navijača, dok su navijači Virtusa istakli Jana Sineru, a Janis Adetokumbo je miljenik navijača Panatinaikosa.

Sve ovo jasno pokazuje koliko su evropski klubovi popularni među poznatim sportistima širom sveta, a njihova podrška dodatno doprinosi popularnosti i značaju Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading