ŠOK! Partizan bez dva pojačanja na crno-belu simfoniju! Da li ima razloga za brigu!?

Autor:

Sport

19.08.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni neće biti deo ovog spektakla!

ŠOK! Partizan bez dva pojačanja na crno-belu simfoniju! Da li ima razloga za brigu!?

Foto: Starsport

Za nešto više od sat vremena, MTS dvorana će biti poprište "Crno-bele simfonije", događaja na kojem će KK Partizan predstaviti tim za narednu sezonu. Svi ljubitelji košarke s nestrpljenjem očekuju da saznaju ko bi mogao da bude najavljeno iznenađenje.

Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina su samo neka od pojačanja koja su stigla u redove Partizana. Balša Koprivica je jedini igrač koji je ostao iz prethodne sezone, a očekuje se da će se publici predstaviti i Arijan Lakić, Sterling Braun, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković i Aleksej Pokuševski.

Nažalost, Karlik Džons neće biti deo večerašnjeg spektakla jer još uvek nije doputovao u Beograd. Razlog ovome je verovatno njegov duži odmor zbog obaveza sa reprezentacijom Južnog Sudana na Olimpijskim igrama, prenosi Nova.rs

Foto: Profimedia

Karlik Džons

Postoji mogućnost da se u redovima crno-belih nađe i Di Džej Vilson, američki krilni centar sa NBA iskustvom. On je potpisao preliminarni ugovor sa Partizanom, ali će zvanično biti predstavljen ukoliko prođe lekarske preglede.

Sve će biti jasnije večeras nakon spektakularnog događaja koji će Partizan prirediti svojim navijačima. Očekuje se da će "Crno-bela simfonija" otkriti mnoge detalje o novoj sezoni i iznenaditi publiku u MTS dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading