TRAGIČNO PREMINUO POZNATI MOTOCIKLISTA! Ova trka mu je bila kobna (FOTO)

Autor:

Sport

19.08.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su se obratili društvenim mrežama kako bi podelili saučešće.

TRAGIČNO PREMINUO POZNATI MOTOCIKLISTA! Ova trka mu je bila kobna (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Irski motociklista Luis O Regan tragično je preminuo nakon sudara tokom kvalifikacija za Veliku nagradu. Događaj je planiran da se nastavi večeras nakon jučerašnjeg incidenta. Nesreća O Regana dogodila se u zavoju "Kate's Cottage". 

Sesija nije ponovno pokrenuta jer su organizatori odali počast njegovoj porodici. U saopštenju se navodi:

- S velikom tugom, organizatori Velike nagrade mogu potvrditi da je Luis O Regan, 43 godine, preminuo nakon povreda zadobijenih u nesreći na "Kate's Cottage" tokom otvarajuće kvalifikacione sesije događaja 2024. Luis, Irac koji je živeo u Didkotu, Engleska, bio je iskusan takmičar na GP-u, debitovali je 2013. godine u trci za početnike A, zauzevši 12. mesto. Zabeležio je svoj lični rekord u brzini kruga 2019. godine u trci za Juniore, krugom prosečne brzine od 185 km/h. Izražavamo iskrene saučešće Luisovoj partnerki Sari, njegovoj porodici, voljenima i prijateljima.

 

 


Navijači su se obratili društvenim mrežama kako bi podelili saučešće. Jedan je napisao: "Počivaj u miru druže. Naše misli su uz tvoju porodicu, prijatelje i tim." Drugi je dodao: "Vozite u miru, Luis. Misli i molitve su uz sve njegove porodice, prijatelje i sve uključene." Treći je rekao: "Veoma tužno. Najdublje saučešće njegovoj porodici i prijateljima, a misli su uz maršale i medicinsko osoblje koje je intervenisalo." Četvrti je napisao: "To su strašne vesti. Moje iskrene saučešće porodici i prijateljima koje je Louis tako iznenada ostavio iza sebe. Neka počiva u miru."

Velika trka trebalo bi da se održi do narednog ponedeljka. Događaj prošle godine zadesile su dve tragedije kada su Geri Vajns, 33, i Ian Bejnbridž, 69, preminuli nakon odvojenih sudara. Ovo takmičenje ima dugu tradiciju i predstavlja izazov za iskusne motocikliste, ali nažalost, ponekad se suočava sa tragičnim gubicima, podsećajući nas na opasnosti ovog adrenalinskog sporta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading