ŠTA SE DEŠAVA SA RADONJIĆEM I ZVEZDOM? U Torinu ga ČEKAJU na treningu, Srbin ODBIO jedan klub! Italijani ga sele na Marakanu!

Autor:

Sport

18.08.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konkurencija u timu crveno-belih "koči" transfer.

ŠTA SE DEŠAVA SA RADONJIĆEM I ZVEZDOM? U Torinu ga ČEKAJU na treningu, Srbin ODBIO jedan klub! Italijani ga sele na Marakanu!

Foto: Profimedia

Saga o Nemanji Radonjiću i njegovom novom klubu poprima obrise najduže TV novele. Deluje da više nikome nije jasno kakvi su planovi sjajnog driblera i brzonogog napadača.

Po završetku prošle sezone u Seriji A i La ligi, postalo je jasno da Majorka neće da otkupi ugovor Nemanje Radonjića od Torina.

U prvi plan, kao budući klub brzonogog fudbalera izbila je Crvena zvezda. Torino je navodno prihvatio obeštećenje koje je šampion Srbije poslao na adresu “bikova”, ali tada navodno samom igraču povratak na “Marakanu” nije bio prva želja.

Radonjić je bio na "stend-baju", u iščekivanju ponuda iz "lige petice", međutim, njih za sada još uvek nema.

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić na utakmici košarkaša Zvezde

Novi trener “granate” Paolo Vanoli je iznenadio sve izjavaom da je Srbin odličan igrač, ali da se nije pojavio na treningu.

- On je taj koji je izabrao da se ne pojavi. Za mene je on dobar igrač, ali radim sa onima koji su mi na raspolaganju i ne želim da traćim vreme na priču o onima koji nisu tu – poručio je trener Torina koji je juče remizirao sa Milanom na San Siru 2:2 na startu sezone.

Italijani danas plasiraju priču da je Nemanja Radonjić zvanično odbio mogućnost da bude pozajmljen Empoliju. Dok ne reši status, on vredno trenira u Srbiji i čeka poziv za povratak u Crvenu zvezdu.

Ipak, šampion Srbije na krilnim pozicijama ima "gužvu" kao u krcatom autobusu, jer za to mesto u timu Vladana Milojevića konkurišu: Piter Olajinka, Felisio Milson, Luis Rodrigez Puma, Lazar Jovanović, Aleksandar Katai i Jovan Šljivić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading