PARTIZANU PRETI DRAKONSKA KAZNA! Pokrenut postupak protiv crno-belih!

Autor:

Sport

25.04.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako im se nisu isplatili "protesti".

PARTIZANU PRETI DRAKONSKA KAZNA! Pokrenut postupak protiv crno-belih!

Foto: Starsport

Na današnjoj sednici Disciplinske i etičke komisije Fudbalskog saveza Srbije, pokrenut je postupak protiv FK Partizan zbog kašnjenja početka polufinalnog meča Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom, javlja "Sport klub". Utakmica je kasnila oko pet minuta, dok su stručni štab i fudbaleri Partizana držali dugotrajan sastanak ispred klupe.

Konačna odluka o kazni biće doneta na narednoj sednici disciplinskog organa, čiji predsednik je Ivan Nikolić. Postoji mogućnost da Partizan bude finansijski kažnjen zbog ovog incidenta.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj i Miloš Milanović

Pored kašnjenja početka meča, Disciplinska i etička komisija FSS takođe razmatra lošu organizaciju poslednje dve utakmice između Crvene zvezde i Partizana. Tokom 173. večitog derbija, zabeležen je veliki broj propusta, uključujući prekomernu upotrebu pirotehnike i nesportsko ponašanje navijača oba kluba. Gostujući navijači su čak polomili veći broj stolica na južnoj i istočnoj tribini.

Podsetimo, igrači crno-belih su protestovali tako što su stajali pored aut linije ne želeći da se postave po terenu na poziv sudije, a kada su se posle sedam minuta raspodelili, izbacili su loptu namerno van terena.

Glavni arbitar meča Miloš Milanović je zbog toga pokazao žuti karton kapitenu Partizana Svetozaru Markoviću. I to je to. Crno-beli su samo sebi pucali u kolena tokom meča koji je predstavljao jedinu priliku da spasu sezonu i posle dugo vremena dođu do nekog trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading