ĐOKOVIĆA PONOVO GLEDAMO U VEČNOM GRADU: Evo kada prvi reket sveta saznaje rivale u Rimu!

Autor:

Sport

05.05.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole učetvuje kao prvi nosilac u prestonici Italije.

ĐOKOVIĆA PONOVO GLEDAMO U VEČNOM GRADU: Evo kada prvi reket sveta saznaje rivale u Rimu!

Foto: x.com

U ponedeljak od 12 časova očekuje nas žreb za prestižni masters turnir u Rimu, a jedna od glavnih vesti je da će Novak Đoković biti prvi nosilac na ovom takmičenju. Ovo će mu svakako olakšati put ka osvajanju još jednog trofeja, s obzirom da je već šest puta podizao pehar na terenima Foro Italika (2008, 2011, 2014, 2015, 2020. i 2022. godine).

Takođe, važno je napomenuti da Novak ove godine još uvek nije osvojio nijednu titulu, ali se nadamo da će mu masters u Rimu doneti željeni trijumf. Jedna od olakšavajućih okolnosti za  Đokovića je činjenica da je italijanski teniser Janik Siner odustao od nastupa na mastersu u Rimu zbog povrede kuka. Ovo će sigurno uticati na dinamiku turnira i otvoriti nova pitanja o potencijalnim iznenađenjima i ishodima mečeva

Osim Sinera, u Rimu neće učetvovati ni Karlos Alkaraz zbog povrede podlaktice. To sve otvara lakši put Novaku ka finalu i eventualnim trijumfom, ali i omogućuje mu da ostane prvi na ATP listi sigurno do 12. juna. Međutim, ovo se pruža velika šansa ostalim teniserima da da naprave što bolji plasman i možda napreduju za koju poziciju više.

Đoković nije učestvovao u Madridu, ali će sa više energije doći u Rim, gde će svim silama pokušati da dođe do trofeja. Nole još nije osvojio nijedan turnir ove godine, pa će mu ta činjenica biti motiv više da igra što bolje. Navijači u večnom gradu sa velikim nestrpljenjem očekuju početak ovog turnira i nove partije prvog reketa sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading