PARTIZAN NAJAVLJIVAO REVOLT I PROTESTE NA DERBIJU, A POKAZAO - NIŠTA: Koji je tačno bio cilj crno-belih?

Autor:

Sport

25.04.2024

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaće nejasno šta je trebalo da predstavlja skupljanje kraj aut linije pre početka meča.

PARTIZAN NAJAVLJIVAO REVOLT I PROTESTE NA DERBIJU, A POKAZAO - NIŠTA: Koji je tačno bio cilj crno-belih?

Foto: Starsport

Velika se prašina digla posle odigravanja 173. večitog derbija. Partizan je istog momenta po završetku meča objavio kako nema nameru da izađe na teren četiri dana kasnije na polufinalnom meču Kupa Srbije. Onda se malo-malo menjala priča - rečeno je kako dok "razni diletanti" poput Pavla Ilića sude derbi oni nemaju nameru da igraju protiv večitog rivala, da bi potom igrači čvrsto iskazali da neće da igraju protiv Crvene zvezde. Oni su takođe i neposredno po završetku meča na društvenim mrežama izuzetno slobodno "udarili" po sudiji Iliću objavivši njegove slike i neke sporne momente.

Međutim, uprava je polako spuštala loptu, pokušavajući da ubedi svoje fudbalere da igraju Kup meč, što je na kraju i urodilo plodom.

- Partizan će zbog sveukupnog tretmana kluba u organima FSS, na sutrašnjoj utakmici iskazati revolt i protest na poseban način i zahtevati da se odnos prema našem klubu hitno promeni, u skladu sa značajem koji FK Partizan ima za srpski fudbal - rekli su iz Humske dan pre odigravanja polufinalnog meča u Kupu sa Crvenom zvezdom.

Republika

Foto: Starsport

Govor Igora Duljaja tokom protesta

A, šta je bio rezultat?

Naime, igrači crno-belih su protestovali tako što su stajali pored aut linije ne želeći da se postave po terenu na poziv sudije, a kada su se posle sedam minuta raspodelili izbacili su loptu namerno van terena.

Glavni arbitar meča Miloš Milanović je zbog toga pokazao žuti karton kapitenu Partizana Svetozaru Markoviću. I to je to. Crno-beli su samo sebi pucali u kolena tokom meča koji je predstavljao jedinu priliku da spasu sezonu i posle dugo vremena dođu do nekog trofeja.

I nakon toga su bili "pojedeni" na terenu, izuzev početka meča kada su pružili solidan otpor domaćem timu. Da su pokazali karakter, izborili se za grb i usrećili navijače plasmanom u finale Kupa - bio bi to najbolji odgovor na sve što se dešavalo. Ovako su se samo bespotrebno izblamirali i ostali bez šanse za trofej i ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading