NE MOGU ČUDOM DA SE NAČUDE: Srpski reprezentativac odjavio Žoca i Partizan - poznato je gde nastavlja karijeru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.05.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivali su ga širom raširenih ruku, ali...

NE MOGU ČUDOM DA SE NAČUDE: Srpski reprezentativac odjavio Žoca i Partizan - poznato je gde nastavlja karijeru!

Foto: Starsport

Milutinov, Marinković, Lučić i Jaramaz

U redove Partizana je stigao 2008. godine i za ukupno pet sezona u crno-belom dresu okitio se sa četiri šampionske titule regionalne ABA lige, pet puta je bio prvak Srbije, a "Žućkovu levicu" je podizao četiri puta.

Put ga je zatim odveo u Valensiju iz koje se 2016. godine preselio u Minhen i već punih osam godina nosi opremu ekipe Bajerna.

Mnogi su očekivali da je možda i došlo vreme da se vrati u srpsku prestonicu i ponovo ponese dres Partizana i pomogne klubu da već u narednoj sezoni načini iskorak ka samom vrhu elitnog evropskg takmičenja, ali se čini da do toga ipak neće doći.

Vladimir Lučić je za nemački "Bild", vezano za nastavak svoje karijere, kratko izjavio:

- U godinama sam u kojima je važno samo jedno, to je  šta govori moje telo.  Ako ostanem u formi i nastavim da pomažem timu, definitivno mogu da zamislim da ostanem duže u Minhenu. Međutim, nisam neko ko želi da dobije novi ugovor zbog mojih prethodnih nastupa i zasluga, a onda na kraju ne budem u mogućnosti da pomognem. Ali zapravo još ne razmišljam o 2025. godini.

Foto: Sportbild.bild.de/printscreen

Sada je jasno gde će Vladimir Lučić nastaviti profesionalnu karijeru

 

Čini se da je navedenom izjavom stavljena tačka na nadanja pristalica crno-belih, da već u narednoj sezoni mogu u dresu Partizana gledati tridesetčetvorogodišnjeg Vladimira Lučića.

Da podsetimo, Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, najavio je nedavno povratak bivših igrača u crno-bele redove za sledeću sezonu. Navijači crno-belih su izrazili nadu da bi Lučić mogao da se vrati u redove Partizana, ali izgleda da će ta želja teško biti ispunjena ovog leta.

Grobari će Lučića moći da gledaju naredne sezone samo kada Bajern bude gostovao u "Beogradskoj Areni", pod uslovom da crno-beli i obezbede evroligašku vizu za sezonu 2024/25.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading